-
پاسخ : رنک سایتم زیاد نمیشه
من sef خود مامبو را فعال کرده بودم ریدایکرت هم نکردم با کمک آقا عماد که واقعا من را همراهی کردند و کاربرها با ارور 404 مواجه نشدند ولی آدرس قبلی از ایندکس گوگل حذف شد و آدرس جدید جایگزین شد و آدرس جدید مثل آدرس قدیم در صدر گوگل نبود که همین باعث خسارت سایتم شد که نتیجه گرفتم یا از همان اول sef فعال شود و یا تا آخر به همان روش عمل کنم
فکر میکنم وقتی تازه ریدایرکت کنی لینک ها رو یه مقدار گوگل بازدید کننده کمتری میفرسته یعنی SERP ئه لینک ها میاد پایین( البته بازم نمیتونم قطعی بگم)، چون منم وقتی sh404sef رو نصب کردم یه دفعه کل لینک های سایت تغییر کرد و بعدش احساس کردم بازدید سایتم اومده پایین. اون اوایل حتی بعضی موقع ها پشیمون می شدم و می خواستم قید sh404sef رو هم بزنم به خاطر همین کم شدن بازدید ها، اما بعدش از چند وقت مشکل حل شد و هیچ افت پیج رنکی هم برام پیش نیومد.
پ ن: ما نفهمیدیم چرا تو مامبولرن مدیران میشینن همه لینک ها رو از hyperlink در میارن
خوب یه بک لینکم از این سایت به سایت دیگه باشه، مگه چی میشه؟  
*** پ ن مدیر : شاید اگر در موردSEF تحقیق و بررسی بیشتری میکردید و همه احتمالات را در نظر میگرفتید این حرف را نمیزدید . لینکهای شکسته در یک سایت از پیج رنک میکاهد ! پس بهتره برای جلوگیری از این مشکل لینکها از هایپر در بیاد !
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-18-2009 01:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)