-
پاسخ : رنک سایتم زیاد نمیشه
[quote author=نت وركر link=topic=19109.msg101984#msg101984 date=1235028620]
دوم : متا تگهای شما زیاد و غیر مرتبط می باشد .
سوم : تعداد لینکهای خروجی از سایت از لینکهای ورودی به سایت بیشتر است .
چهارم : سعی کنید از لینک سایتهای پر بیننده استفاده کنید
پنجم : google wbmaster  را فعال کنید و ببینید که گوگل در سایت شما چه چیزهایی را می بیند.
ششم : شاد باشید
[/quote]
هفتم : خیلی ممنون
هشتم : مگه تناسب لینکهای خروجی و ورودی تاثیری در سایت داره ؟ حتی اگر اون سایتها پر بیننده باشند ؟
نهم : چند ساعتی رو که SH404SEF رو فعال کردم ، در آمار وبگذر سایتم اگر مشاهده کنید ، تعداد صفحات ورودی سایتم از 4 به 8 تا رسیده و این نکته خیلی جالبه . اگر موتورهای جستجو نیز اینطوری برخورد کنند ، به همه چی می ارزه که SH404SEF رو نصب کنم .
دهم : گوگل وب مسترم فعاله . ولی نمیدونم در کدوم قسمت، گوگل میتونه سایتم رو ببینه ، یعنی لینکهای من رو ببینه . در قسمت سایت مپ که چیزی وجود نداره و همه رو دستی وارد کردم . ضمنا من به هیچ وجه علاقه به وارد کردن لینکها بطور دستی ندارم و اگر این برنامه ها خودشون اتوماتیک لینک درست کنند که عالی میشه .
یازدهم : اسامی مجموعه ها و بخش ها رو اگر انگلیسی کنم ، در منوی سمت چپ سایت p30p30.com ، اسامی انگلیسی ظاهر میشه و ملت متوجه نمیشن . مثلا روانشناسی رو با چه نام انگلیسی قرار بدم و یا اجتماعی ، تاریخ و . . . را همچنین ؟
دوازدهم : آموزش درستی از XMAP و SH404sef در سایت ندیدم .
دوازده + یک : متشکر از راهنماییتان
در ضمن
در قسمت sh404SEF URL Manager
هیچ لینکی وجود نداره و به خاطر همین بود که من سعی می کردم لینک وارد کنم .
فایلهای sitemap رو از روی هاستم برداشتم و الان نمیدونم که برنامه XMAP چطوری کار می کنه و یا لینک میگیره .
با سلام
من joomap 2.06 رو نصب کردم .
اگر درباره XMAP نمیتونید توضیح بدید ، لطفا در باره این نرم افزار JOOMAP توضیح بفرمایید .
ممنون
** سه پست شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-19-2009 07:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)