-
پاسخ : رنک سایتم زیاد نمیشه
نهم : چند ساعتی رو که SH404SEF رو فعال کردم ، در آمار وبگذر سایتم اگر مشاهده کنید ، تعداد صفحات ورودی سایتم از 4 به 8 تا رسیده و این نکته خیلی جالبه . اگر موتورهای جستجو نیز اینطوری برخورد کنند ، به همه چی می ارزه که SH404SEF رو نصب کنم .
زیادی احساساتی نشو حالا : دی (شوخی)
به سرعت هم خودشو نشون نمیده. وقت میبره حالا.
دهم : گوگل وب مسترم فعاله . ولی نمیدونم در کدوم قسمت، گوگل میتونه سایتم رو ببینه ، یعنی لینکهای من رو ببینه . در قسمت سایت مپ که چیزی وجود نداره و همه رو دستی وارد کردم .
شما سات مپ رو فقط معرفی می کنی به گوگل. خود گوگل هر چند وقت یکبار اونو چک میکنه. همچنین می تونی آمار و وضعیت لینک رو در وب مستر چک کنی.
ضمنا من به هیچ وجه علاقه به وارد کردن لینکها بطور دستی ندارم و اگر این برنامه ها خودشون اتوماتیک لینک درست کنند که عالی میشه .
تا الان چیو شما دستی وارد کردی مگه؟؟؟؟؟؟
یازدهم : اسامی مجموعه ها و بخش ها رو اگر انگلیسی کنم ، در منوی سمت چپ سایت p30p30.com ، اسامی انگلیسی ظاهر میشه و ملت متوجه نمیشن . مثلا روانشناسی رو با چه نام انگلیسی قرار بدم و یا اجتماعی ، تاریخ و . . . را همچنین ؟
برای مجموعه قسمت عنوان مجموع رو انگلیسی کن و قسمت نام رو همون فارسی بزار باشه. بخش هم همین طور.
دوازدهم : آموزش درستی از XMAP و SH404sef در سایت ندیدم .
آموزشی وجود نداره، شما باید سرچ کنی و جواب مشکلاتت رو پیدا کنی. یه کم کار کن باهاش بابا، کاری نداره که 
اینم تاپیک مربوط به sh404sef:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر درباره XMAP نمیتونید توضیح بدید ، لطفا در باره این نرم افزار JOOMAP توضیح بفرمایید .
برای joomap در تب menus اون منو هایی رو که می خوای آدرس هاشون و همچنین آدرس های بخش و مجموعه های در اون، در سایت مپ قرار بگیره رو تیک بزن. در تب display هم آدرس رو در قسمت Google Sitemap کپی کن و توی وب مستر معرفی کن به گوگل.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-19-2009 08:28 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)