سلام
استفاده از کلمات کلید 24 تا 48 ساعته توی صفحه اول یا دوم.
رنک فعلا یک ولی رتبه کل جهانب به نقل از alexa حدودا یک میلیونم.
*- حالا روشن کنم یا نه؟
یا حق

سلام
استفاده از کلمات کلید 24 تا 48 ساعته توی صفحه اول یا دوم.
رنک فعلا یک ولی رتبه کل جهانب به نقل از alexa حدودا یک میلیونم.
*- حالا روشن کنم یا نه؟
یا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[quote author=mk2 link=topic=19109.msg102447#msg102447 date=1235503758]
*- حالا روشن کنم یا نه؟
یا حق
[/quote]
sef مامبو رو که نه، چون ریدایرکتی برات انجام نمیشه. از sh404sef استفاده کن.
با سلام
فکرمیکنم یک کم از بحث داریم منحرف میشیم.
البته هر کدوم از مواردی که برای افزایش رنک سایت لازم هست ، نیاز به بحث و تبادل نظر داره که در تاپیکهای دیگه میشه عنوان کرد.
و اما رنک سایتم زیاد نمیشه !
یکی از دوستان میگفت تمرکز رو باید روی محتوا و بازدید کنندگان گذاشت .
بنده هم موافق هستم . قطعا زمانی که مراجعه کنندگان به سایت زیاد باشند و مدت بیشتری رو در سایت حضور داشته باشند ، میتونه مد نظر موتورهای جستجو قرار بگیره .
ولی چه راههایی برای راضی نگه داشتن کاربران سایت ، وجود داره . یعنی یک کاربر بیاد و در محیط سایت لذت ببره و حضور داشته باشه و بعدا هم دوباره و چند باره مراجعه کنه ؟
تعداد کلیک هایی که بر روی عنوان سایت شما در موتور جستجو صورت میگیره در رتبه ی اون لینک موثر هست ولی مدت زمان حضور دیگه نه.بنده هم موافق هستم . قطعا زمانی که مراجعه کنندگان به سایت زیاد باشند و مدت بیشتری رو در سایت حضور داشته باشند ، میتونه مد نظر موتورهای جستجو قرار بگیره .
سلام خدمت همه
دوستان من میخوام سایتمو توی ساب فولدر آپ کنم. آیا اینکار برای رنک سایتم مشکل ایجاد نمیکنه؟ یعنی رینک سایتمو پایین نمیاره و دیگر اینکه فایل های htaccess و robot رو کجا قرار بدم آیا این دو تا فایل رو تو روت سایت قرار بدم یا تو همون ساب فولدری که مامبو رو آپ کرده ام.
سلام
ساب فولدر تأثیری نمیذاره و میتونید نصب کنید . انجمن مامبولرن هم توی فولدر هست :دی
این فایلها هم باید بسته به نیاز شما در پوشه ها قرار بگیرند. htaccess میتونه توی همه پوشه ها باشه. robot هم هر پوشه ای که بخواهید براش محدوده تعین کنید باید قرار بگیرد.
قبلاً در رابطه با هردو فایل در مامبولرن صحبت شده که میتونید با جستجو به نتایج خوبی برسید.
یا حق
سلام.البته تا اونجایی که من می دونم robot.txt حتما باید توی روت دامین باشه.
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــلی
سلام
من SEF رو فعال كردم . لينكهايي كه در فايل سايت مپ ايجاد ميشند ، با لينكهايي كه SEF ميسازه متفاوته . به نظرتون اين ميتونه تاثيري در بازديد از سايت و رنك سايت داشته باشه ؟
سلام
sef مامبو را فعال كرديد يا كامپوننت را؟
با سلام
يك مطلب مهم كه يادم رفته بود بگم اينه كه نميدونم تالار گفتگو در افزايش آمار بازديدكنندگان سايت تاثير داره يا نه ؟ چون آدرسش يك مقدار فرق ميكنه :  آدرس سايت :w ww .p30p30.com/home    آدرس تالار گفتگو : w ww. p30p30.com/forum
اگر در افزايش آمار بازديدكنندگان تاثيري داشته باشه ، در رنك سايت هم ميتونه موثر باشه . يعني گوگل ميتونه تشخيص بده  كه تالار گفتگو عضوي از سايت است و مطالبش رو رتبه بندي ميكنه ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)