سلام.
دو سه روزه که به کامپوننت AkoBook سایت من حمله میشه و هر روز کلی پیغام از طرف افراد ناشناس میاد که واقعا مشکل ایجاد کرده. کسی از دوستان تا به حال به این مشکل برخورد کرده ؟ یا راه حلی که بشه درستش کرد؟
ممنون

سلام.
دو سه روزه که به کامپوننت AkoBook سایت من حمله میشه و هر روز کلی پیغام از طرف افراد ناشناس میاد که واقعا مشکل ایجاد کرده. کسی از دوستان تا به حال به این مشکل برخورد کرده ؟ یا راه حلی که بشه درستش کرد؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
مشکل کامپوننت های akobook و akocoment با Spam ها حل شده و ان شا الله بعد از 2-3 روز تست جهت استفاده منتشر خواهد شد.
یا علی/خداحافظ
سلام. جناب احمد زاده همين جا اعلام ميكنين كه درست شده يا توي سايت. تا اون موقع من غير فعال كنم ديگه Akobook رو درسته؟
سلام
اگه ایت تاپیک ها را پیدا کنیم اینجا هم می نویسیم اما عموما بخش دانلود سایت (آخرین فایل های ارسالی را نگاه کنید) می بینید
یا علی/خداحاظ
بازم یک لطف بزرگ از طرف جناب احمدزاده .
من نمی دونم این اسپ ها رو کی می فرسته .
یکی بهش نیست بگه آقا وب سایت من سینمایی و هنری هستش شما اسپم جنسی می فرستید .....
به هر حال ممنون . منتظر می مونیم .
اقای احمدزاده اگه ممکنه یک تاریخ دقیق برای انتشارش تعیین کنید .
من که خیلی طالبشون خستم
اگه بشه به صورت کامل عرضه کنید بهتره چو من توی پتچ ها مشکل دارم
قربانت بهمنی
جناب احمد زاده دستم به دامنتون. اون مشکل akocommentحل نشد؟ عاصي کردن منو ديگه
سلام...... منم اين مشكل رو دارم .... آقا هر چي سريعتر خواهش مي كنم اين مشكل رو حل كنين.. باور كنين در عرض يك هفته 350 تا اسپم نسارم شده
اولا نثار میشه نه نسار!
در ثانی بنظر من بهتره از سیستم های دیگه نظرسنجی استفاده کنید.
خيلي ممنون از تذكري كه دادين.
اگر هم قراره از سيستم ديگه اي استفاده كنيم حداقل معرفي كنين..... من اين مشكل رو در akobook , akocoment دارم اگه سيستم ديگه اي سراغ دارين بگين .
علاقه مندی ها (Bookmarks)