سلام
من خیلی با template css این قالب ور رفتم تقریبا دو روز تمام اما موفق نشدم نقطه هایی که به صورت یک ستون در سمت چپ قالب دیده میشه روبردارم. لطف میکنید راهنمایی کنید؟
سپاسگذارم

سلام
من خیلی با template css این قالب ور رفتم تقریبا دو روز تمام اما موفق نشدم نقطه هایی که به صورت یک ستون در سمت چپ قالب دیده میشه روبردارم. لطف میکنید راهنمایی کنید؟
سپاسگذارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. پیمان جان سوال شما خیلی ناقصه. حداقل یه آدرسی چیزی بدید تا بشه بررسی کرد.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلی
اول ممنون که به فکر ما بودی
دوم: در این لینک سمت چپ کنار جئولی که ماژولها در آن هست یک حطچین از بالا تا پایین کشیده شده. در css چطور می شه کاری کرد تا این خطچین ها برداشته شه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در سمت چپ این قالب کنار جدول ماژول ها یک ستون خط چین وجود دارد که هر کاری کردم نتوانستم خصوصیاتش را تغیییر بدهم. با css هم آشنا هستم اما در فایل template.css هر کاری کردم نتوانستم سطر مربوطه را پیدا کنم. لطف می کنید اگر راهنمایی فرمایید.
سلام. پیمان جان اگر دقت کنی می بینی که اون نقطه چین ها بُردر نیستند بلکه image اند.اینم یه کلکی که سازنده ی قالب زده ^-^
شما برای اینکه این نقطه چین ها را حذف کنی باید تصویر زیر را در فتوشاپ باز کنی و اون یه نقطه ی خاکستری که تقریبا در یک سوم سمت چپ تصویر قرار داره را حذف کنی :
موفق باشی...کد:templates/shayanteb/images/whitebox_bg.jpg
یـــــــــــــــاعـــــــ ــــــــلی
بسیار بسیار ممنون..
سلام
من اين قالبو كه از مامبو ديگ گرفتم نصب ميكنم خطا ميدهد.
>کد:Parse error: syntax error, unexpected $end in D:\wamp\www\a\templates\siteground71\index.php on line 100![]()
سلام. یه بار دیگه دانلود کنید و قالب فعلی را حذف کنید و دوباره نصب کنید. اگر هنوز مشکل پابرجا بود چند خط بعد و چند خط بعد از خط 100 فایل index.php را بزارید اینجا.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19119.msg101774#msg101774 date=1234729947]
سلام. یه بار دیگه دانلود کنید و قالب فعلی را حذف کنید و دوباره نصب کنید. اگر هنوز مشکل پابرجا بود چند خط بعد و چند خط بعد از خط 100 فایل index.php را بزارید اینجا.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
[/quote]
سلام
من قبلا دانلود كرده بودم خطا داده بود و از خيرش گذشته بودم.
جديدا دانلود و نصب كردم خطا داد روي يك سيستم ديگه هم كه نصب كردم هم همين خطا را داد.
از مامبو ديگ ضمنا دانلود كردم.
حالاچگونه ميتوان مشكل را برطرف نمود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)