خوب، من صبح دقيق نگاه نكردم به كد شما. الان كه ميبينم متوجه ميشم كه شما كلاً اشتباه انجام ميديد!
خوب يك جدولي چيزي بايد بسازي و بعد توش بك گراند بدي! نه اينكه صفحه رو آرايش كني.

شما از كدهايي كه من برات اينجا قرار ميدم الگو بگير و ايجاد كن :

کد:
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" style="width: 450; height: 450; background-image: url('[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])">
	<tr>
		<td background="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] style="text-align: right; direction: rtl; color: #FFFFFF; font-family: Tahoma; font-size: 36pt; font-weight: bold; background-image: url('[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]); background-repeat: no-repeat; background-position: left top" valign="top">
		dfgfdgfdgfdgdfgd</td>
	</tr>
</table>
اين كدي كه من ساختم ممكنه مشكلاتتي داشته باشه، پس خودتون جديد بسازيد و از اين كد استفاده نكنيد.

ميتونيد براي اينكار كلاسهاي css تعريف كنيد و راحت هميشه در ويرايشگر ازشون به سرعت استفاده كنيد.

يا حق