-
پاسخ : راهنمایی در مورد اضافه کردن بک گراند به مطلب
خوب، من صبح دقيق نگاه نكردم به كد شما. الان كه ميبينم متوجه ميشم كه شما كلاً اشتباه انجام ميديد!
خوب يك جدولي چيزي بايد بسازي و بعد توش بك گراند بدي! نه اينكه صفحه رو آرايش كني.
شما از كدهايي كه من برات اينجا قرار ميدم الگو بگير و ايجاد كن :
کد:
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" style="width: 450; height: 450; background-image: url('[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])">
<tr>
<td background="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] style="text-align: right; direction: rtl; color: #FFFFFF; font-family: Tahoma; font-size: 36pt; font-weight: bold; background-image: url('[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]); background-repeat: no-repeat; background-position: left top" valign="top">
dfgfdgfdgfdgdfgd</td>
</tr>
</table>
اين كدي كه من ساختم ممكنه مشكلاتتي داشته باشه، پس خودتون جديد بسازيد و از اين كد استفاده نكنيد.
ميتونيد براي اينكار كلاسهاي css تعريف كنيد و راحت هميشه در ويرايشگر ازشون به سرعت استفاده كنيد.
يا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-19-2009 06:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)