سلام خسته نباشید
می خواستم ببینم چجوری می تونم به مطلبم بک گراند بدم . یعنی یه عکس بزارم و روش بنویسم

سلام خسته نباشید
می خواستم ببینم چجوری می تونم به مطلبم بک گراند بدم . یعنی یه عکس بزارم و روش بنویسم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
فکر می کنم از طریق فایل سی اس اس قالبتون بتونید این کار را انجام بدید
موفق باشید
ممنون . من نمی خوان رو قالب بندارزم . فقط می خوا زیر بعضی از نوشته هام عکس بندازم
سلام
ميتونيد از كدنويسي html در ويرايشگر استفاده كنيد و كاري كه ميخواهيد رو انجام بديد.
يا حق
من همین کارو کردم با فرانت پیچ عکسو بک گراند کردم بعدم تو مطلب html اشو گذاشتم ولی قبول نکرد و فقط نوشترو نشون داد
كد رو چطوري وارد كرديد؟!
کد:<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] <html xmlns="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] <head> <meta http-equiv="Content-Language" content="en-us" /> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled 1</title> </head> <body style="background-image: url('[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])"> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; asdasdasdasd</p> <p>asdasdasdasdasd</p> <p>sadadasdasdasd</p> <p>&nbsp;</p> </body> </html>
خوب اشتباه شما همينه ديگه! محتويات تگ body رو فقط منتقل كنيد.
يا حق
محتویات تگ بادی رو کپی کردم
بازم جواب نداد
خوب، من صبح دقيق نگاه نكردم به كد شما. الان كه ميبينم متوجه ميشم كه شما كلاً اشتباه انجام ميديد!
خوب يك جدولي چيزي بايد بسازي و بعد توش بك گراند بدي! نه اينكه صفحه رو آرايش كني.
شما از كدهايي كه من برات اينجا قرار ميدم الگو بگير و ايجاد كن :
اين كدي كه من ساختم ممكنه مشكلاتتي داشته باشه، پس خودتون جديد بسازيد و از اين كد استفاده نكنيد.کد:<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" style="width: 450; height: 450; background-image: url('[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])"> <tr> <td background="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] style="text-align: right; direction: rtl; color: #FFFFFF; font-family: Tahoma; font-size: 36pt; font-weight: bold; background-image: url('[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]); background-repeat: no-repeat; background-position: left top" valign="top"> dfgfdgfdgfdgdfgd</td> </tr> </table>
ميتونيد براي اينكار كلاسهاي css تعريف كنيد و راحت هميشه در ويرايشگر ازشون به سرعت استفاده كنيد.
يا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)