-
بسته برای جلوگیر از کپی لینکها
سلام من دوتا مشکل دارم که هرچی گشتم به جایی نرسیدم اگر کمک کنید ممنون میشم
1- من یه سایت دارم میزنم برای دانلود کتب الکترونیکی چون آپلودم زیاده و فضای سایتم 100 مگ یه فضای ارزونتر برای آپلود خریدم حالا میخوام ببینم چطوری میتونم فایلهای پیوست رو که کاربرا ارسال میکننن به اون فضا ارزونه بفرستم و از همونجا هم دانلود بشه؟
2- چطور میتونم کاری کنم که لینکهای کتب ارسالی در سایتم رو کسی نتونه با کپی توی سایتش بذاره و اینطوری ترافیک سایتم رو بالا ببره یا حداقل کار کرد که حتما از سایت من اون لینکو دانلو کنه
ممنون اگر کمکم کنید
البته اگر اولی حل شه دیگه دومی به خودی خود حله
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-19-2009 02:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : بسته برای جلوگیر از کپی لینکها
سلام
فکر نکنم چنین بسته ای وجود داشته.
من پیدا نکردم
-
-
فکر کنم با htaccess بشه همچین کاری کردی .. البته من بلد نیستم و کار آسونی هم نیست
تنهایی راهنمایی که می تونم بهتون بکنم اینه که:
هر فایل پیوست برای خودش یک ID داره و لینک فایل های پیوست هم از یک الگوریتم خاص استفاده می کنند ...
شما باید با همون الگوریتم فایل هایی رو در هاست ارزون قرار بدی و بعدش هم با htaccess به هاست دستور بدی هر وقت به این چنین فایل های با الگوریتم خاص در سایت بر خورد کرد به طور خودکار به همون الکوریتم آدرس لینک در فلان هاست ریدایرکت بشه .. البته اون هاست هم باید دامنه داشته باشه ...
در این زمینه بسته هم فکر نکنم وجود داشته باشه
موفق و موید باشید
-
-
خوب چطور میتونم از کپی کردن لینکهام جلو گیری کنم مثلا کلیک راست و کپی پیس را غیر فعال کنم؟
-
-
سوال دومتون متفاوته ... از این پس لطف کنید و سوال هاتون رو در تاپیک های جداگانه مطرح کنید ...
در مورد جلوگیری از راست کلیک همونطور که می دونید اکثر سایت ها از جاوااسکریپت استفاده می کنند ... کدهاشون هم توی اینترنت فراوونه ... ولی نحوه به کار گرفتن در smf رو هنوز تست نکردم ...
شما همین کدهای جاوااسکریپت رو توی قسمت درست از فایل index.template.php قالبت کپی کن انشاءالله که درست بشه
-
-
جاويد در چند تا فروم smf ديدم براي تمامي لينكي اتوماتيك مثلا اولش مي ذاره اينطور ميشه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لينك هاي اين شكلي ميشن اين فكر كنم بهتر باشه كسي مي دونه چطوريه ؟
-
-
[quote author=جاوید هادی link=topic=19185.msg102221#msg102221 date=1235301043]
هر فایل پیوست برای خودش یک ID داره و لینک فایل های پیوست هم از یک الگوریتم خاص استفاده می کنند ...
شما باید با همون الگوریتم فایل هایی رو در هاست ارزون قرار بدی و بعدش هم با htaccess به هاست دستور بدی هر وقت به این چنین فایل های با الگوریتم خاص در سایت بر خورد کرد به طور خودکار به همون الکوریتم آدرس لینک در فلان هاست ریدایرکت بشه .. البته اون هاست هم باید دامنه داشته باشه ...
[/quote]
اینکار امکان پیر نیست، با توجه به اینکه فایل های پیوست توسط خود SMF مدیریت میشند و در ضمن سطح دسترسی هم دارند. سطح دسترسی هم بر اساس ورود کاربر و ثبت کوکی در مرورگرش هست که با توه به اینکه ثبت کوکی بر اساس نام دامنه هست، دامنه دیگه از این کوکی نمی تونه استفاده کنه.
به هر حال انتقال فایل های خود پیوست SMF به یک هاست دیگه امکان پذیر نیست.
اما میشه یک اسکریپت آپلود فایل رو برای اعضا در یک هاست دیگه در نظر گرفت که کدی براش نوشته بشه که فقط اعضایی که در SMF سایت شما لوگین کردند، بتونند فایل آپلود کنند. در ضمن برای اینکار هاست سایت SMF شا هم باید تا حدودی با شما همکاری کنه.
در مورد اینکه از سایت دیگه نتونند دانلود کنند، بله با استفاده از htaccess امکان پذیره و زیاد هم سخت نیست. در ارسال های آقای فیرزومندان جستجو کنید...
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)