-
پاسخ : دانلود گالری داتسو 1.6.2 فول فارسی
2-نیازی نیست روی عکس کلیک کنید تا به صورت آجاکسی نشون داده شده و اون رو ذخیره کنید این قابلیت فقط برای نمایش تصویر هست . برای ذخیره تصویر (در صورتی که مدیر سایت این گزینه را یعنی اجازه به ذخیره تصویر برای کاربران رو داده باشه ) در قسمتی که اطلاعات عکس نشون داده میشه کافیه روی آیکون ذخیره کلیک کنید تا تصویر دانلود شود
البته بد نیست که بشه وقتی سایز بزرگه عکس رو تو ایجکس می بینی سیو بتونی بکنی نه ؟ خوب چرا نباید این قابلیت رو داشته باشه ؟
در ضمن شما تو آدرس سایت خودتون ( در مورد 1) ) تنظیمات رو طوری تنظیم کردید که ایجکس غیر فعاله و هم گزینه دانلود عکس وجود داره اما وقتی رو عکس کلیک می کنی عکس رو در سایز بزرگ نشون می ده و میشه با رایت کلیک عکس رو سیو کرد . می شه بفرمایید برای انجام چنین کاری دقیقا کدام تنظیمات را بی و کدام را خیر قرار دادید ؟ چون من هر کاری کردم نشد ! البته یه بار شد ولی وقتی عکس بزرگ می شد تو اپرا می شد سیوش کرد ولی تو اینترنت اکسپولرر تا روش رایت کلیک می کردی عکس بسته می شد و نمی شد سیوش کرد !
فکر می کنم بد نباشه که هم بشه کلید دانلود وجود داشته باشه و هم وقتی روش کلیک می کنیم پس از نمایش سایز بزرگ عکس بشه سیوش کرد .
الف ) فکر نکنم خیلی چیز مهمی باشه اگه مدیران سلاح دونستند چشم ردیفش میکنم
ب ) این تنظیمات در کامپوننت موجود میباشد
الف ) مهم که زیاد نیست ولی یه سیستم فارسی باید همه چیزش راستچین باشه و بهینه برای فارسی زبانان باشه و گرنه این مورد اصلا به چشم نمی آد ( البته برای کم دقتها)
ب) می شه بفرمایید این تنظیمات در کجای کامپوننت موجود است ؟ من هر چی گشتم فقط این بود که سربرگها یا یا همون نمایش بازدیدها می شه نشون داده بشه یا نه و نمیشه تنظیم کرد که جای آرا و نظر مثلا سایز و حجم رو نشون بده
مربوط به سرور میشه ( احتمالاً پرمیشین پوشه ها قابل دسترسی نیست)
بر روی لوکال هاست هم مشکل داره !
سیستم Ajax rating star از پایه اینطوری نوشته و ساخته شده . و یه سیستم معروف میباشد ( که بنده سیستم رای گیری برای سایت رو هم ترجمه کردم بههمین صورت بوده )
درسته ولی به هر حال به نظر مشکل داره اگر اصلاح بشه خیلی بهتره شاید با یه تغییر ساده بشه اصلاحش کرد برا همین چرا اصلاح نشه ؟
در صورتی که مشکلی بود من در خدمتم . فکر نکنم کامپوننت مشکلی داشته باشه چون من عادت دارم اون رو توی تمام نسخه های مامبو انتشار مامبولرن تست کنم حتی کوچکترین مشکلی که ببینم سریعاً رفع میکنم و به هیچ وجه اکستنشنی که مشکل داشته باشه انتشار نمیدم .
من که تشکر کردم و گفتم مشکلات کوچیک و غیر تاثیر گذار هستند ! فقط گفتم اگر اینها هم اصلاح بشه عالی میشه
به هر حال از اینکه زحمت تهیه این کامپیوننت عالی رو و انتشار اون به صورت رایگان رو کشیدید بسیار سپاسگزارم
یاعلی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-21-2009 06:44 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)