-
باز هم مشکل ساخت گروه و مدیر
سلام
خسته نباشید.
یک سری گروه ساختم مثلا مدیر انجمن بازی ها مدیر انجمن کامپیوتر....
و میخوام یکسری مدیران جز اون گرو ها باشن و میخوام مدیر انجمن بازی فقط انجمن بازی رو دست کاری کنه ولی بتونه مثل کاربری عادی بقیه انجمن ها رو هم ببینه من این کارو میکنم ولی موقع ساختن گروه میگه انجمن هایی که افرادی که جز اون گروه میشن میتونن ببینن رو تیک بزنید .منم وقتی همه رو تیک میزنم مدیر همه انجمن هایی که تیک خورده رو ادیت و مدیریت میکنه و موقعی که یکسری انجمن مثلا انجمن بازی رو تیک میزنم سایت بعد از لوگین مدیر انجمن هایی که تیک خورده رو نشون میده و بقیه رو مخفی میکنه ولی من میخوام به یه انجمن خاص یسری گروه بدم که مدیرای اون گروه کل سایت ببینن ولی توی اون انجمن که عضون مطالبشو مدیریت کنند و در انجمن هایی که عضو نیسند مثل کاربرای عادی ببینن و نظر بدنو...
نگین سرچ نکرده ها نه ... ولی یه جوری نفهمیدم.شایدم این مسئالش که مدیر تا لوگین میشه همه انجمن ها به جز انجمن خودش مخفی میشه گنگه
ممنون واقعا خیلی مهمه و عجله دارم
شرمندم
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-24-2009 09:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : باز هم مشکل ساخت گروه و مدیر
برای اینکه یک مدیر فقط به انجمن خاصی دسترسی مدیریت داشته باشه ، نیازی به ساخت گروه نیست. از مدیریت انجمن ها ، انجمن مربوطه رو انتخاب کنید و مدیران اون انجمن رو تعیین کنید.
یا علی
-
-
پاسخ : باز هم مشکل ساخت گروه و مدیر
[quote author=سعید link=topic=19254.msg102522#msg102522 date=1235576734]
برای اینکه یک مدیر فقط به انجمن خاصی دسترسی مدیریت داشته باشه ، نیازی به ساخت گروه نیست. از مدیریت انجمن ها ، انجمن مربوطه رو انتخاب کنید و مدیران اون انجمن رو تعیین کنید.
یا علی
[/quote]
سلام خدمت شما بله میدونم ولی اگه این دوتا مسئله رو هل کنید ممنون میشم
1- تغییر سطح دست رسی یک کار بر خاص . مثلا میخوام کسی که مدیر انجمن بازی میشه مثلا اقای ایکس دسترسیش بیشتر از اقای وای در انجمن کامپیوتر باشه
2- چه طور میشه بالای اواتار کاربر خاص که مثلا مدیر انجمن بازی شده نوشت مدیر انجمن بازی یا یه عکس خاص درست کرد و روش نوشته باشه مدیر انجمن بازی(مثل ساخت یک گروه و دادن یک عکس یا یه ستاره رنگی خاص به اون گروه برای نشان دادن مدیریت ان گروه)
مرسی از اینکه وقتتون رو باسه من گذاشتید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)