-
ايجاد يك قالب زيبا شبيه سايت تبيان
با سلام
چند وقتي هست كه وقتي به ظاهر سايت تبيان نگاه ميكنم ، متوجه پختگي در طراحي ظاهر سايت مخصوصا صفحه اولش ميشم.
از دوستاني كه اهل فن هستند ، خواهش ميكنم يك تحليل مختصري درباره نحوه ايجاد صفحه اصلي اين سايت و آيا ميشه همچين چيزي در مامبو درست كرد ، ارائه بدهند.
اگر سايتي هم شبيه سايت تبيان ، توسط مامبو ايجاد شده است ، اشاره بفرماييد.
من اسم دو سايت رو مينويسيم كه ميخوام ظاهر سايتم مثل اونها بشه ( منظورم استيل سايتم هست )
w ww.tebyan.net
ht tp://shr.org.ir
ممنون و متشكر
مجددا سلام
خوب اميدوار بودم يك مهندس قدر پيدا بشه و جواب بده ، كه متاسفانه نشد . شايد چون موضوع خيلي كلي هست كسي نميتونه جواب بده .
به هر حال منتظر جواب هستم . اگه بشه يك همچين قالبي رو درست كرد ، واقعا عالي ميشه و مامبو از اين شكل خشك و بي ريخت ( ببخشيد مجبور بودم بگم ) در مياد .
** دو پست شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-21-2009 04:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ايجاد يك قالب زيبا شبيه سايت تبيان
امکان انجام دادن هر سایتی با مامبو هست
اما
1- زمان باید گذاشت
2- کد باید نوشت
3- طراحی از اول باید کرد ( منظورم طرح ها و قالب ها و ... )
4- هزینه باید کرد
پیروز باشید
-
-
[quote author=مجید link=topic=19213.msg102234#msg102234 date=1235314077]
امکان انجام دادن هر سایتی با مامبو هست
اما
1- زمان باید گذاشت
2- کد باید نوشت
3- طراحی از اول باید کرد ( منظورم طرح ها و قالب ها و ... )
4- هزینه باید کرد
پیروز باشید
[/quote]
تشكر
خوب همين كه فهميدم اين كار با مامبو ميشه انجام داد ، جاي شكر داره .
مطمئنا نياز به وقت و كد نويسي و صرف هزينه داره . ولي چرا دوستان نميخوان يك قالب كلي و زيبا كه همه جانبه هم باشه براي مامبو درست كنند . البته نه فقط به خاطر اينكه من نياز به اين نوع قالب دارم بلكه هر كسي كه ميخواد يك سايت زيبا و جالب و جذاب و ترجيحا در يك صفحه بدون اسكرول داشته باشه ، از اين قالب استفاده كنه .
من قالبهاي زيادي رو ديدم كه دوستان درست كرده و يا فارسي كرده اند و با توجه به توانايي كه از دوستان سراغ دارم ، مطمئنم ميتونه يك پروژه شكل بگيره .
فقط لازمه كه يك نظر سنجي انجام بديد. برخي از اعضاء در حال حاضر بدنبال طراحي قالب هستند . چرا بصورت هدفمند اين كار توسط يك گروه خبره انجام نشه ؟
درخواست بنده هم اگه در حال حاضر به نتيجه نرسد ( كه قطعا به اين زودي ها به نتيجه نميرسه ) حداقل يك مزيت ميتونه داشته باشه و اون اينه كه روي يك قالب زيبا تمركز داشته باشيم .
-
-
در مورد ایجاد قالب خب نیازی به درست کردن نیست قالب مجانی رایگان زیاده کافی بگرددید در مورد طراحی از اول هم خب ما برای هر نسخه یک قالب طراحی میکنیم
کسی هم اختصاصی بخواهد بازم با دریافت هزینه این کار رو میکنیم
این که ما بشینیم و هر روز قالب درست کنیم حتی اصلا یک قالب بعد از نسخه ها درست کنیم چندان منطقی نیست
اما از دوستانی که بتونن این کار رو انجام بدن با آغوش باز استقبال میکنیم و منتظر دوستانی هستیم که اعلام آمادگی کنن و قالب هایی رو آماده کنن
به هر حال 12 هزار تا عضو انجمن یکی دو نفر باید باشن که بتونن بالاخره این کار رو بکنن !!
پیروز باشید
-
-
[quote author=مجید link=topic=19213.msg102311#msg102311 date=1235389841]
در مورد ایجاد قالب خب نیازی به درست کردن نیست قالب مجانی رایگان زیاده کافی بگرددید در مورد طراحی از اول هم خب ما برای هر نسخه یک قالب طراحی میکنیم
کسی هم اختصاصی بخواهد بازم با دریافت هزینه این کار رو میکنیم
این که ما بشینیم و هر روز قالب درست کنیم حتی اصلا یک قالب بعد از نسخه ها درست کنیم چندان منطقی نیست
اما از دوستانی که بتونن این کار رو انجام بدن با آغوش باز استقبال میکنیم و منتظر دوستانی هستیم که اعلام آمادگی کنن و قالب هایی رو آماده کنن
به هر حال 12 هزار تا عضو انجمن یکی دو نفر باید باشن که بتونن بالاخره این کار رو بکنن !!
پیروز باشید
[/quote]
تشكر
اولا در بحث چينش ماژولها ، و ظاهر سايت ( شبيه تبيان ) برآورد هزينه به چه صورت است ؟
دوم : بنده علاقه زيادي دارم كه خودم طراحي كنم . هر چند متاسفانه علم زيادي درباره طراحي قالب ندارم .
سوم : اگر براي من هم طراحي نكرديد ، مشكلي نيست ، ولي بهتر نيست يك قالب زيبا و عمومي براي هر نسخه طراحي كنيد ( كنيم) ؟
چهارم : افرادي هستند كه دارند قالب طراحي ميكنند كه خودتون اين 2 - 3 نفر رو خوب ميشناسيد كه توانايي اين كار رو دارند .
پنجم : درباره اينكه آيا واقعا ارزشش رو داره كه همچين كاري با اين وسعت انجام بديد ( بديم ) ، به نظر من بهتره يك نظر سنجي انجام بشه .
من دو هدف از طرح اين بحث دارم : اول : خودم به نوايي برسم ( بي رودروايسي ) و دوم : قالبهاي مامبو از اين حالت ابتدايي و بي حال دربيان
البته من خيلي با ميترا كار نكردم ولي ظاهر و گرافيك قشنگي داره و البته برخي قالبهاي اون هم پولكي هست .
براي جذب افراد به سمت مامبو ، به نظر حقير ، يكي از بهترين راهها ايجاد يك قالب خوب ، با كيفيت ، كم حجم ، گرافيك زيبا و با چينش خوب ماژول ، ميتونه يك طرح و پروژه كلي طراحي باشه .
-
-
1- تماس خصوصی با من
2- خیلی عالیه تلاش کنید کار کنید حتما خواهید توانست
3- هر شماره این کار رو به نسبت وقتمون انجام میدیم
4- خیلی عالی اگر میتونن با ما همکاری کنن ما استقبال میکنیم
5- قطعا اگر عده ای به صورت رایگان بخواهند انجام بدن عالی هست مطمئنان همه نیاز دارند
6- خب فکر کنم اینطوری به نوایی برسی حالا حالا ها ( شوخی کردم )
7- قالب ها بی حال نیستن ، بی حالاش به شما برخورد کرده احتمالا
8- قالب های میترا با کمی تغییر با مامبو سازگار خواهند شد
9- پیشنهاد خوبیه اما باید نیرو هم باشه و فقط
10- متشکرم
-
-
یه نگاه هم اینجا ها هم بندازید با همکاری میشه هر کاری کرد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما هم می تونید همیار ما باشید
-
-
همچین قالبی برای جوملا طراحی شده، یه نگاه به سایت آسمانی بندازید...سیستمش جوملاست
ht tp://w ww.yawaran.com/
من که پرسیدم گفتن 400 هزار تومنه قالب
-
-
اگر بخواهید من کمتر براتون انجام میدم با ماژول هاش
خواستید ایمیل و یا پیغام خصوصی بزنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)