[quote author=مجید link=topic=19213.msg102311#msg102311 date=1235389841]
در مورد ایجاد قالب خب نیازی به درست کردن نیست قالب مجانی رایگان زیاده کافی بگرددید در مورد طراحی از اول هم خب ما برای هر نسخه یک قالب طراحی میکنیم
کسی هم اختصاصی بخواهد بازم با دریافت هزینه این کار رو میکنیم
این که ما بشینیم و هر روز قالب درست کنیم حتی اصلا یک قالب بعد از نسخه ها درست کنیم چندان منطقی نیست
اما از دوستانی که بتونن این کار رو انجام بدن با آغوش باز استقبال میکنیم و منتظر دوستانی هستیم که اعلام آمادگی کنن و قالب هایی رو آماده کنن
به هر حال 12 هزار تا عضو انجمن یکی دو نفر باید باشن که بتونن بالاخره این کار رو بکنن !!
پیروز باشید
[/quote]
تشكر
اولا در بحث چينش ماژولها ، و ظاهر سايت ( شبيه تبيان ) برآورد هزينه به چه صورت است ؟
دوم : بنده علاقه زيادي دارم كه خودم طراحي كنم . هر چند متاسفانه علم زيادي درباره طراحي قالب ندارم .
سوم : اگر براي من هم طراحي نكرديد ، مشكلي نيست ، ولي بهتر نيست يك قالب زيبا و عمومي براي هر نسخه طراحي كنيد ( كنيم) ؟
چهارم : افرادي هستند كه دارند قالب طراحي ميكنند كه خودتون اين 2 - 3 نفر رو خوب ميشناسيد كه توانايي اين كار رو دارند .
پنجم : درباره اينكه آيا واقعا ارزشش رو داره كه همچين كاري با اين وسعت انجام بديد ( بديم ) ، به نظر من بهتره يك نظر سنجي انجام بشه .
من دو هدف از طرح اين بحث دارم : اول : خودم به نوايي برسم ( بي رودروايسي ) و دوم : قالبهاي مامبو از اين حالت ابتدايي و بي حال دربيان
البته من خيلي با ميترا كار نكردم ولي ظاهر و گرافيك قشنگي داره و البته برخي قالبهاي اون هم پولكي هست .
براي جذب افراد به سمت مامبو ، به نظر حقير ، يكي از بهترين راهها ايجاد يك قالب خوب ، با كيفيت ، كم حجم ، گرافيك زيبا و با چينش خوب ماژول ، ميتونه يك طرح و پروژه كلي طراحي باشه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)