-
مشکل در insert تصاویر
با سلام واحترام
ضمن تشکر و قدردانی از شما عزیزان در خصوص ارائه این سایت مفید و کارامد
به طور تجربی مشغول کار با مامبو 462 جهت یادگیری خودم بر روی لوکال هستم . در این خصوص هنگام insert تصاویر یا تخصیص هایپرلینک به منوها , فایلها،ویا سایر موارد منوی uploadباز میگردد ولیکن بعد از انتخاب تصویر یا فایل مورد نظر و کلیک upload پیام خطای زیر صادر میگردد.
Error, failed to Upload File , internal Error
لازم به ذکر است که من از بروزر اکسپلورر ورژن 8 استفاده می کنم و همچنین از سرور لوکال wamp 5 نیز استفاده مینمایم.
لطفا راهنمائیم کنید تا این اشکال را برطرف نمایم
با تشکر فراوان
کامل
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-21-2009 11:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در insert تصاویر
سلام
خوش آمدید
این نظر لطف شما هست و ... .
اول از هرچیز از appserv 2.5.10 یا xamp استفاده کنید تا بهترین شبیه ساز را نصب کنید.
سعی کنید از نسخه جدید مامبو استفاده کنید که 4.6.5 هست.
در ضمن برای استفاده بهتر از مامبو و ... از firefox استفاده کنید. (نسخه 8 اینترنت اکسپلورر هم فعلاً اصلاً جالب نیست، همان نسخه 7 بهتر بود)
اگر مشکلی بود در همین تاپیک ادامه دهید.
یا حق
-
-
با سلام. اون طوری که یادم هست برای انجام آپلود از اون قسمت باید تغییری بدید در کد فایل های ادیتور انگار. شما می تونید تصاویرتون را از قسمت مدیریت رسانه آپلود و مدیریت کنید.
یــــــــــــــاعــــــــ ـــــلی
-
-
پاسخ : مشکل در تهیه backup از بانک اطلاعات سایت
ضمن سلام و قدر دانی پاسخ آقایان پسر مهربان وعلی کاظم زاده
من به پیشنهاد شما در استفاده از بروزر فایر فاکس و مامبو 465 عمل نمودم وسایت خود را بر روی هاست شکل دادم این سایت وب ،سایتی هنری و علمی است که شامل تصاویری متعدد ومقالاتی می باشد ، از آنجائیکه سرور خدمات دهنده سایت راضی کننده نیست تصمیم به جابجائی سرور دارم ،برای این منظور باید بک آپی از بانک داده وب تحت مامبو 465 تهیه نمایم ولی با استفاده از اکسپورت بانک اطلاعاتی جهت تهیه فایل پشتیبان ،درهنگام باز خوانی اطلاعات توسط PHPMyAdmin خطای تفاوت زبان نوشتاری اطلاعات را می گیرد و هنگامیکه از برنامه com_ebackup_1.0.0_beta برای تهیه یکاپ استفاده میکنم اخطار زیر را در هنگام نصب کامپوننت می دهد
Warning: unlink(/home/kaumehc/public_html/parseh/administrator/components/com_ebackup/help/images/analyze.png) [function.unlink]: Permission denied in /home/kaumehc/public_html/parseh/includes/core.classes.php on line 945
که البته این خط نمایشی از تعدد تعداد اخطار گرفته شده است ولیکن کامپوننت نصب میشود و هنگام تهیه بکاپ اخطارهائی نظیر دو خط زیر را اعلام میدارد و هیچ بک آپی حاصل نمی گردد
Warning: fopen(/home/kaumehc/public_html/parseh//administrator/backups/kaumehc_mambodata_JOBID0_20090309_223418.sql) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied
in /home/kaumehc/public_html/parseh/administrator/components/com_ebackup/class.ebackup.php on line 246
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/kaumehc/public_html/parseh/administrator/components/com_ebackup/class.ebackup.php on line 334
با توجه به دشوار بودن طراحی مجدد سایت در سرعت بسیار پائین اینترنت و دشواری در انتقال سایت طراحی در لوکال به هاست ،الزام دارم تا از طراحی مجدد پرهیز کنم پیشاپیش از توجه شما نهایت تشکر را دارم .لطفا در تهیه بکاپ از سایت طراحی شده تحت مامبو 465 فارسی یاریم کنید. ضمنا من یک بار سایت را تحت مامبو 462 که در لوکال انجام شد و مطابق آموزش مامبو به هاست انتقال داده شد و از com_ebackup_1.0.0_beta بنابر آموزش مامبو استفاده کردم نیز دچار مشکل گردیدم.و لازم به ذکراست که در انتقال سایت تحت 465 از لوکال به هاست نیز دچار عدم کارکرد صحیح بکاپ شده و مجبور به طراحی مجدد بر روی هاست گردیدم.
با احترام ، کامـــل
-
-
سلام
سعی کنید از phpmyadmin برای انتقال دیتابیس استفاده کنید.
در هر صورت اگر نسخه دیتابیس مبدا جدیدتر و بروزتر از نسخه مقصد باشد یکمقدار مشکل خواهید داشت. اگر هم ظرفیت دیتابیس از حدی بیشتر باشد باید از bigdump برای انتقال آن استفاده کنید.
لذا پیشنهاد میکنم موارد بالا را رعایت کنید و در صورت بروز مشکل در تاپیک جداگانه و جدیدی مطرح کنید تا بررسی شود.
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)