-
ورود کاربران فقط در فایرفاکس
با سلام
در قسمت ورود کاربران ، زمانی که کاربر رمز خود را واردمیکند، دوباره به همان صفحه اصلی بر میگردد. ضمن اینکه اصلا از منوی کاربری دیگه خبری نیست .  :'(
من فکر میکردم اشکال از SEF هست ولی متوجه شدم با غیر فعال کردن اون هم مشکل حل نمیشه . ضمنا قبلا هم این مشکل وجود داشت .
ولی نکته جالب اینه که در مرورگر Firefox خیلی راحت کاربر وارد شده و اجازه دسترسی و تغییر تاپیک را دارد .
شما هم امتحان کنیدو در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
w ww.p30p30.com
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-23-2009 08:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ورود کاربران فقط در فایرفاکس
این اشکال در انجمن هست یا در مامبو ؟؟؟
-
-
در مامبو
ميتونيد امتحان كنيد
نام كاربري : test
پسورد : 111111111
-
-

مشکلی ندیدیم
-
-
همزمان كه شما چك ميكرديد من فايلهاي Sitemap.php و sitemap.xml رو كه قبلا از روي هاستم پاك كرده بودم ، دوباره به هاستم برگردوندم .
شايد علت درست شدنش اين باشه .
ضمن اينكه در IE آدرس صفحه به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغيير پيدا ميكنه و صفحه نمياد .
-
-
sef فعال بود فکر میکنم مشکلی از اون سمت باید باشه
ولی به هر حال من که اشکالی ندیدم فعلا !
-
-
بله SEF رو تازه چند روزي ميشه كه راهش انداختم و الان ظاهرا فقط با IE7 مشكل داره . صبح با همه مشكل داشت .
باز هم تستش ميكنم
-
-
سايت رو به حالت اوليه برگردوندم
امروز در سيستم خودم ، بغير از IE ( كه دو بار بايد رفرش كنم صفحه رو )روي 3 اكسپلورر ديگه به راحتي سايتم وارد قسمت اعضاء شد.
ولي مساله اينه كه چند ساعت پيش وقتي روي يك سيستم ديگه كه تازه ويندوز نصب كرده بودم ، چند مرورگر نصب كردم ، فقط در Mozila وارد قسمت كاربري شد و در IE هم وارد ميشه ولي پس از دو بار رفرش كردن .
در اپرا و كروم از نام و پس كاربري ايراد نميگيره ولي انگار كه از اول وارد صفحه اصلي شديم و وارد قسمت كاربري نميشه .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)