دوستان سلام
هاستم اکسترکت نمیکنه بنابراین مجبورم فایلهایم رو با ftp آپلود کنم. آیا از دوستان کسی برنامه ای رو میدونه که همزمان یا بعد از آپلود بتونه فایل رو اکسترکت کنه

دوستان سلام
هاستم اکسترکت نمیکنه بنابراین مجبورم فایلهایم رو با ftp آپلود کنم. آیا از دوستان کسی برنامه ای رو میدونه که همزمان یا بعد از آپلود بتونه فایل رو اکسترکت کنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام.تاپیک زیر را ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یـــــــــــــــاعـــــــ ــــــــــلی
علی جون سلام
ممنون از زحمتی که کشیدی. متاسفانه تو اون تاپیک راه حلی که بتونه مشکل منو حل کنه وجود نداشت. و اون تاپیکی رو که جناب سیادتی لینک زده بود هم موجود نیست.
من مشکلم اینه که سرورم لینوکسه با کنترل پنل پلسک که امکان اکسترکت کردن فایل رو نداره (موقع آپلود کردن فایلها یا بهتر بگویم مامبو نمیتونه فایلو از حالت فشرده خارج کنه) بنابراین مجبورم فایل هامو اول اکسترکت کنم بعد اونهارو، رو سرور آپلود کنم. دوستان اگر کدوم راه حل بنظر شون میرسه لطفا بگن
ممنون
مطمئنان هستید که پلسک اکسترکت نمیکنه ؟؟
الان روی سرور های ویندوزی مامبو سرور قابلیت اکسترکت کردن هم وجود داره با پلسک !!!
شما کافیه که یک فایل zip رو از پلسک آپلود کنیدو تیک اکسترکت رو هم بزنید خودش اتوماتیک این کارو میکنه !
مجید جون سلام
بله سرور های ویندوزی قابلیت اکسترکت کردن رو داره ولی متاسفانه سرورمن لینوکسیه نه ویندوزی با کنترل پنل پلسک؟
من منظورم لینوکس به تنهایی یا ویندوز نبود این از قابلیت های پلسک هست
به هر حال اگر نیست باید راه دیگری که روی سرور پشتیبانی میشه برگزینید
Keyword ها رو دارید پس جستجو کنید
مجید جون منظور تون کدوم keywords است.
سلام. همون اسکریپت php unzipper که تو اون تاپیک گفتم را می تونید تو گوگل سرچ کنید یا کلا اسکریپت های مشابه. من دیدم کم نیستند روی نت.
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی
علی جون سلام
من اسکریپت php unziper رو داونلود کردم. حالا چی جوری ازش استفاده کنم اگه لطف کنی یه خرده در مورد طریقه استفاده اش برام بگی ممنون میشم
یا علی (ع)
از این استفاده کن
timlinden.com/blog/website-development/unzip-files-with-php/
و این
billy.the-kid.org/2009/02/09/php-unzipper
خودشون هم توضیح دادن
علاقه مندی ها (Bookmarks)