سلام اگر که این تاپیک مشکلی داره ببخشید...
من دنبال توضیحی درباره کدهای css زیر هستم:
offtab
ontab
tab heading
page text
البته کلی تگ هستند که در آموزشها نیامده (مامبویی اند) و فقط مهم ها را گفتن و بس (بعضی جاها توضیح بسیار کمه)

سلام اگر که این تاپیک مشکلی داره ببخشید...
من دنبال توضیحی درباره کدهای css زیر هستم:
offtab
ontab
tab heading
page text
البته کلی تگ هستند که در آموزشها نیامده (مامبویی اند) و فقط مهم ها را گفتن و بس (بعضی جاها توضیح بسیار کمه)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
کد:/* The CSS below efines how the frontend admin interface when logged in */ .ontab {}/* For styling of the "Tab" buttons when editing contents through the frontend as admin. This .ontab is the styling for the tab when it is active or after its "clicked" */ .offtab {} /* Same as above, used for styling of the "Tab" buttons when editing contents through the frontend. This the styling for the tab when it is NOT active or when it is NOT "clicked" */ .tabpadding {} /* this style is used set the size of the tab in the above */ .tabheading {} /* Not too sure what this is used for. Couldn't find anything related to it yet at the moment */ .pagetext {} /* this style is used to style the content of the editing form contents (where HTMLArea sits and all its forms + contents) in the frontend Administration interface */
این آموزش هم میتونه کمک کنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دستت درد نکنه...
فارسی نبود؟ ------ فارسی را پاس بداریم -------
اینگلیسیم بد نیست ولی برای دیگر دوستان میگم
سلام
خوب شما فارسیش کن و در اختیار همه قرار بده.
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)