[quote author=piroozman link=topic=19274.msg102784#msg102784 date=1235832904]
سلام
من الان نمي تونم لينك هاي خود مامبو را ريدايكرت كنم بصورت 301 بلد نيستم
نمي دونم چه جوري كد نويسي ميشه
[/quote]
در همون لینکی که در پست قبلی دادم، کد هاشم گفتم دیگه.

[quote author=piroozman link=topic=19274.msg102784#msg102784 date=1235832904]
سلام
من الان نمي تونم لينك هاي خود مامبو را ريدايكرت كنم بصورت 301 بلد نيستم
نمي دونم چه جوري كد نويسي ميشه
[/quote]
در همون لینکی که در پست قبلی دادم، کد هاشم گفتم دیگه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام آقا عماد
اين براي سف خود مامبو بود من نمي خوام سف مامبورا فعال كنمکد:if ($_GET["id"]!=null && $_GET["Itemid"]!=null && $_GET["task"]=="view") {   $id = $_GET["id"];   $itemid = $_GET["Itemid"];   header("Status: 301 Moved Permanently", false, 301);   header("Location: http://www.tafrihi.org/content/view/$id/$itemid/");   exit(); }
همين لينك هاي معمولي را مي خوام ريدايركت كنم طوري كه تمام لينك ها مثل :
h ttp://ww w.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 40&Itemid=24
كه مثلا آيتم را زده 24 ريدايركت بشه به آيتم 1 بايد الان چه كدي درون htaccess  قرار دهم
من الان كد بالا را بلد نيستم ويرايش كنم
ممنون
این 3 لینک همه یکی اند:همين لينك هاي معمولي را مي خوام ريدايركت كنم طوري كه تمام لينك ها مثل :
ht tp:// w ww.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 40&Itemid=24
كه مثلا آيتم را زده 24 ريدايركت بشه به آيتم 1 بايد الان چه كدي درون htaccess  قرار دهم
htt p://ww w.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 40&Itemid=24
ht tp://w ww.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 40&Itemid=1
ht tp://w ww.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 40
در واقع اون Itemid آخر لینک ها کلا بی خوده و بهتره که حذف بشه.
این کد رو جایگزین کن:
کد:if ($_GET["id"]!=null && $_GET["Itemid"]!=null && $_GET["task"]=="view") {   $id = $_GET["id"];   header("Status: 301 Moved Permanently", false, 301);   header("Location: http://tafrihi.org/index.php?com_conten&task=view&id=$id");   exit(); }
سلام
آقا ارور 500 ميده چي كار كنم؟
ممنون
چیز بی خودی در مامبو وجود نداره . تمام پارامترهایی که در منو مشخص می کنید، مثلا نمایش یا عدم نمایش نام نویسنده، تاریخ، چینش، ترتیب و ... بر اساس همین Itemid هست.در واقع اون Itemid آخر لینک ها کلا بی خوده و بهتره که حذف بشه.
این کدی هم که اینجا گذاشته شده، لینک ها رو به شکل واحدی در نمیاره.
راه حل رفع این مشکل رو هم در ریدایرکت کردن نباید به دنبالش بود. بلکه باید مطالب رو به درستی[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کرد تا این مشکل کمتر بوجود بیاد.
دلیل این همه تکرار در لینک ها، این هست که کاربران قبل از اینکه با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آشنا بشن و چارچوب سایت رو مشخص کنند، اقدام به انتشار مطالب می کنند.
شما این سایت رو ببینید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] . به ندرت می تونید دو لینک پیدا کنید که آدرس متفاوت اما محتوای یکسان داشته باشند.
چرا؟ چون از اول به صورت اصولی بخش ها و مجموعه ها تعیین شده و محتوا کاملا سازماندهی شده و البته احتمالا کمی هم تغییر در سورس ها انجام گرفته.
سلام
راه حل مشكل چيست؟
من از sef خوشم نمياد اصلا دوسش ندارم بايد چي كار كنم كه رنك سايتم خوب حفظ بشه؟
ممنون
سلام آقا عماد
مشكل حل شد ولي يه مساله ديگري مانده
اين لينك را نگاه كنيد:
ht tp:// w ww.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 6
الان وقتي شما مي خواهيد برويد صفحه بعدي آن كه لينكش اين است:
h ttp://ww w.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 6&Itemid=7&limit=1&limitstart=1
دوباره ريدايكرت ميشه رو صفحه اول مطلب
اين را چطوري درست كنم؟
ممنون
من در مامبوی خودم تمام Itemid ها رو حذف کرده بودم و هیچ مشکلی نداشتم، نمی دونم کجا به درد میخورده واقعا اما در مورد مطالب به نظر یه چیز اضافی در آدرس هست.چیز بی خودی در مامبو وجود نداره . تمام پارامترهایی که در منو مشخص می کنید، مثلا نمایش یا عدم نمایش نام نویسنده، تاریخ، چینش، ترتیب و ... بر اساس همین Itemid هست.
چه توی آدرس های Sef شده و چه غیر اون.
اتفاقا به وفور دیده میشه:شما این سایت رو ببینید : طهور . به ندرت می تونید دو لینک پیدا کنید که آدرس متفاوت اما محتوای یکسان داشته باشند.
h ttp://ww w.tahour.net/content/view/7/26
h ttp://ww w.tahour.net/content/view/7
---------
ht tp://w ww.tahour.net/content/blogcategory/1/35
htt p:// ww w.tahour.net/content/blogcategory/1
و ........
در واقع در آدرس های بالا هم همون Itemid هست که باعث ایجاد دو لینک تکراری برای هر صفحه شده.
سلام آقا عماد
مشكل حل شد ولي يه مساله ديگري مانده
اين لينك را نگاه كنيد:
ht tp:// w ww.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 6
الان وقتي شما مي خواهيد برويد صفحه بعدي آن كه لينكش اين است:
h ttp://ww w.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 6&Itemid=7&limit=1&limitstart=1
دوباره ريدايكرت ميشه رو صفحه اول مطلب
اين را چطوري درست كنم؟پ ن: هر کسی میتونه این کد رو بهترش کنه، لطفا اونو ادیت کنه. من نه php کارم و نه با ساختار مامبو آشنایی دارم و تا همین حد هم از این ور اون ور یه چیزایی دستم اومده. بنابراین ممکنه یه قسمت دیگه رو از کار بندازه.کد:if ($_GET["id"]!=null && $_GET["Itemid"]!=null && $_GET["task"]=="view" && $_Get["limit"]==null) {   $id = $_GET["id"];   header("Status: 301 Moved Permanently", false, 301);   header("Location: http://tafrihi.org/index.php?com_conten&task=view&id=$id");   exit(); }
سلام
آقا اين را اضافه كردم اما دوباره برگشت به حالت اول يعني دوباره يك آدرس با آيتمش نويشته ميشه و دومين ريدايكرت نميشه
الان كد هست لطفا يك نگاه بكنيد
منم خودم خيلي با اين كدها سرو كله زدم ولي چيزي دستم نيامد واسه همين مزاحم شما ميشم
خيلي ممنون
سلام
ببخشيد شما در اين كد:
برايکد:if ($_GET["id"]!=null && $_GET["Itemid"]!=null && $_GET["task"]=="view" && $_Get["limit"]==null) { $id = $_GET["id"]; header("Status: 301 Moved Permanently", false, 301); header("Location: http://tafrihi.org/index.php?com_conten&task=view&id=$id"); exit(); }
Get["limit"]==nul
دوتا مساوي گذاشتيد من عينا اين كد را قرار دادم هيچ تغييري نكرد بعد به جاي دوتا مساوي يه دونه گذاشتم كه برگشت به حال اولش الان با يك مساوي كد را قرار دادم
يادم رفته بود تو پست قبليم بگم
علاقه مندی ها (Bookmarks)