-
مشكل در ايجاد منو
با سلام . من وقتي منو ايجاد مي كنم 2 تا اضافه مي شه و هيچ ايتمي نمي توانم اضافه كنم . براي حذف كردن هم اي ارور را مي ده
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in c:\wamp\www\aradnet\administrator\components\com_m enumanager\admin.menumanager.php on line 352
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-01-2009 06:04 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشكل در ايجاد منو
باسلام
آيا در هنگام نصب مامبو همه تنظيمات سبز رنگ بودند؟ بخصوص Register Globals؟
-
-
بله تمام گزينه ها سبز هستند
-
-
سلام
الان در حال حاضر شما وقتي كه مي خواهيد منو بسازيد تمام فايل ها و فولدر هاي مامبو قابل ويرايش هستند؟
يك بار كه براي من قابل ويرايش نبودند منو ساختم ساخته شد ولي هيچ آيتمي را نتوانستم به آن اضافه كنم و همچنين ديگر نتوانستم منو را حذف كنم وقتي تمام فايل ها و فولدر هاي مامبو را قابل ويرايش كردم يك منوي ديگر با يك نام ديگري ساختم مشكل برطرف شد
شما هم به منوي سيستم و سپس اطلاعات سيستم برويد و پس از آن دسترسي ها را بزنيد هركدام كه غير قابل ويرايش بودند را قابل ويرايش كنيد ببينيد مشكلتون برطرف ميشه؟
و البته باز هم دوباره چك كنيددر قسمت اطلاعات سيستم باز هم ببيند Register Globals =OFF باشد
موفق باشيد
-
-
دوست عزيز اين گزينه Register Globals: OFF مي باشد .اما هنوز مشكل من رفع نشده
-
-
سلام
شما در لوکال هاست هستید ؟!
یا حق
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19329.msg104102#msg104102 date=1237398656]
سلام
یا حق
[/quote]
سلام پسر مهربون
منم همین مشکل رو دارم ، البتهمامبو روی سرور هست و این اشکال اولین باره که هنگام ساختن منو پیش میاد!
سرور من با سب پی اچ پی ران می شه و عملن مشکل سطح دسترسی وجود نداره اما هنگام ساختن منو:
1- دو منوی با یک نام ساخته میشه! منتهی یکیش با افزودن اتوماتیک یک سمپل در نام بواسطه ی عدم امکان همنامی
2- یکی از دو منو به ماژول ساخته شده ربط داده می شه
3- هیچ آیتمی نمایش داده نمی شه ، این در صورتی که در مدیریت منوها تعدا آیتم منتشر شده ذکر شده (آیتم ها در منوئی قرار می گیرند که به ماژول مرتبط نیست!)
4- هنگام حذف کردن تنها منویی حذف می شه که به ماژول مرتبط بوده و منوی باقیمانده هنگان حذف بدون هیچ اروری باقی می مونه و حذف نمی شه
چه باید کرد؟
ممنون
-
-
[quote author=myparsa link=topic=19329.msg104175#msg104175 date=1237471982]
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19329.msg104102#msg104102 date=1237398656]
سلام
یا حق
[/quote]
سلام پسر مهربون
منم همین مشکل رو دارم ، البتهمامبو روی سرور هست و این اشکال اولین باره که هنگام ساختن منو پیش میاد!
سرور من با سب پی اچ پی ران می شه و عملن مشکل سطح دسترسی وجود نداره اما هنگام ساختن منو:
1- دو منوی با یک نام ساخته میشه! منتهی یکیش با افزودن اتوماتیک یک سمپل در نام بواسطه ی عدم امکان همنامی
2- یکی از دو منو به ماژول ساخته شده ربط داده می شه
3- هیچ آیتمی نمایش داده نمی شه ، این در صورتی که در مدیریت منوها تعدا آیتم منتشر شده ذکر شده (آیتم ها در منوئی قرار می گیرند که به ماژول مرتبط نیست!)
4- هنگام حذف کردن تنها منویی حذف می شه که به ماژول مرتبط بوده و منوی باقیمانده هنگان حذف بدون هیچ اروری باقی می مونه و حذف نمی شه
چه باید کرد؟
ممنون
[/quote]
عجیبه!
اشکال خودبه خود حل شد! حالا دیگه منو بدون اشکال ساخته می شه و کار می کنه! اما منویی که حذف نمی شد همچنان حذف نمی شه!
فکر کنم اشکال مقطعی سرور بوده که حالا رفع شده اما با منوی دارای اشکال چه کنم!؟
-
-
سلام. احتمالا اون منوی شما اسمش طولانی نبوده؟ می تونید از طریق دیتابیس حذفش کنید. در انجمن هم بحث شده قبلا.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19329.msg104191#msg104191 date=1237484821]
سلام. احتمالا اون منوی شما اسمش طولانی نبوده؟ می تونید از طریق دیتابیس حذفش کنید. در انجمن هم بحث شده قبلا.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
[/quote]
بله همینطوره! منو نامی طولانی داشت! من در مورد حذف منو از طریق دیتابیس چیزی پیدا نکردم! ممنون خوام بود اگر لینکی از مبحث اون ذکر کنید...
ممنونم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)