-
تنظیم سایت اصلی در xampp
با سلام
من بر روی webserver یک سایت دارم ( توسط IIS ) . برای استفاده از مامبو ، آمدم یک xampp هم نصب کردم و طوری تنظیم کردم که روی پورت 8080 بالا بیاد .
حالا زمانیکه من آدرس سایت را با پورت 8080 می دهم صفحه برنامه xampp را باز می کند که این نشانه درست بودن آن است و برای اجرای سایت خودم باید به جای سایت xampp اسم فولدر سایت خودم را بدهم .( به جای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) ( بنویسم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] site )
حال من می خواهم طوری این xampp را تنظیم کنم که با تایپ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به جای باز کردن سایت پیش فرض xampp سایت من را باز کند و نیازی به تایپ نام فولدر نباشد .
ممنون می شوم که کمکم کنید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-07-2009 06:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تنظیم سایت اصلی در xampp
کافی هست مامبو را در روت نصب کنید یا انتقال بدید
-
-
سلام.پست زیر را هم ببینید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلی
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19422.msg103371#msg103371 date=1236465030]
سلام.پست زیر را هم ببینید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلی
[/quote]
با سلام
خیلی خیلی ممنون مشکلم بر طرف شد
کارم را راه انداختید
بازم ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)