سلام
هسته ی SMF1.1.4 رو دانلود کردم و میخوام روی appserv2.5.10 نصبش کنم.
باید چیکار کنم؟
اگه آموزشی برای اینکار سراغ دارین، ممنون میشم معرفی کنین.

سلام
هسته ی SMF1.1.4 رو دانلود کردم و میخوام روی appserv2.5.10 نصبش کنم.
باید چیکار کنم؟
اگه آموزشی برای اینکار سراغ دارین، ممنون میشم معرفی کنین.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
نصب smf بر روی لوکال هاست با نصب بر روی هاست هیچ تفاوتی نباید داشته باشه!
یا حق
سلام وتشکر بابت راهنماییهاتون
من راهنمای نصب رو خوندم ولی متوجه نشدم (البته اشکال از من بود :-[ )
در قسمت آپلود smf روی سرور
من الان روی لوکال این فایلی رو که گرفتم کجا extract کنم تو کدوم پوشه ؟ مامبو ؟ www? کجا ؟
بعد چطوری این فایل ها رو قابل خواندن و نوشتن کنم ؟ یه سری فایله که من نمیدانم با چی باید بازشون کنم ؟ قابل نمایش نیست ؟
و در قسمت نصب smf
این پایگاه داده که فرمودین مثل همون پایگاه داده ای که به اسم مامبو درست کردم هست ؟ یا باید در زیر شاخه مامبو یه new folder ایجاد کنم ؟
خوب اول بهتره براي شما لوکال هاست رو توضيح بدم!
1)لوکال هاست يک شبيه ساز بر روي رايانه شخصي شماست.
2)در لوکال هاست پرميشن بي معناست
3)آدرس لوکال هاست در مرورگر بايد به شکل http://localhost هست
اگر شما از appserv استفاده کنيد و بهره مند باشيد و بصورت پيشفرض اين نرم افزار را نصب کرده باشيد در پوشه C:\AppServ\www هر فايلي که موجود باشد appserv در مرورگر نمايش داده ميشود.
بطور مثال شما ميتونيد مامبو را در پوشه اي با عنوان mambo و انجمن را در پوشه اي با عنوان smf در پوشه www قرار بديد و هر cms ديگري را به همين شکل در اين پوشه قرار بديد.
در رابطه با sql هم ميتونيد با وارد کردن http://localhost/phpmyadmin و شناسه و رمز عبور خود که هنگام نصب appserv تخصيص داديد وارد مديريت sql شويد و پايگاههاي جداگانه اي براي هر cms ايجاد کنيد و مراحل نصب را انجام دهيد.
اميدوارم با اين توضيح مختصر مشکل شما حل بشه و سوالي براتون باقي نمونه. اما اگر باز هم سوالي هست مطرح کنيد تا پاسخگو باشيم.
يا حق
تشکر توضیحاتتون مفید بود و راهگشا
لوکال نصبش کردم;D
سر اون قضیه chmod فایل ها گیر کرده بودم که آخرشم نفهمیدم چی شد فکر کنم مربوط به نصب رو ی سرور میشه ؟ ???
راستی برای من که اطلاعاتم صفره کتابی ؟ سایتی مقاله ای چیزی هست که بتونم الفبا رو فعلا یاد بگیرم
بله برای سرور اینچنین هست.
آموزشهای سایت رو بخونید حتماً. ویکی مامبولرن هم ببینید و مقاله های منتشر شده در اون رو مطالعه کنید. (نه فقط ایندکس)
در انجمن هم تعدادی تاپیک هستند که بتونید ازشون کمک بگیرید. بزودی راهنمای مامبو هم فارسی میشه و منتشر میشه تا بخشی از سوال ها را خودتون بتونید در راهنما پاسخ بگیرید.
برای آموزشها هم برنامه هایی هست، اما تازه برنامه ریزی شده و همونطور که میبینید ویکی مامبولرن هم تازه تأسیس شده.
انشاالله یواش یواش کامل میشه.
اما شما میتونید فعلاً از آموزشهای سایت بهره ببرید. تا راهنما منتشر بشه و آموزشهای ویکی تکمیل بشه.
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19405.msg103433#msg103433 date=1236533971]
در رابطه با sql هم ميتونيد با وارد کردن http://localhost/phpmyadmin و شناسه و رمز عبور خود که هنگام نصب appserv تخصيص داديد وارد مديريت sql شويد و پايگاههاي جداگانه اي براي هر cms ايجاد کنيد و مراحل نصب را انجام دهيد.
[/quote]
منظور از شناسه همون servername هستش که موقع نصب وارد کردم؟ اگه جواب مثبته، پس چرا بازم ارور یوزرپسوورد میده؟ ???
نه دوست عزیز
منظور از شناسه در appserv به صورت پیش فرض root و اگر پسورد دادید اون رو وارد کنید در غیر این صورت جای پس رو خالی بذارید
ضمنا دو تا از آموزش های multimedia که در مورد نصب لوکال هست رو اینجا نگاه کن مشکلت حل میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)