با سلام
کجا می توانم ماژولی مناسب جهت ایجاد یک مسابقه حرفه ا ی پیدا کنم
متشکرم

با سلام
کجا می توانم ماژولی مناسب جهت ایجاد یک مسابقه حرفه ا ی پیدا کنم
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
منظورتان چه نوع مسابقه ای است و با چه امکاناتی؟
ضمن سلام و قدردانی
لطفا در خصوص موارد زیر مرا راهنمایی نمایید
من می خواهم یک سایت تخصصی خاص مسابقه در زمینه های : ( 1- فرهنگی 2- اجتماعی 3- مذهبی 4- هنری 5- علمی ...... ) طراحی کنم
این سایت می بایست دارای خصوصیات زیر باشد :
1- دارای تعدادی سوال چهار گزینه ای ( حد اقل 5 سوال و حداکثر 30 تا ) باشد
2- سوالات متناسب با هر یک از موضوعات قید شده در بالا می بایست توسط متخصصین مربوطه طرح و به سایت ارسال گردند
3- ادیتوری مناسب به منظور امکان درج و ارسال سوالات به همراه عکس و ... برای طراح سوال بند2 در نظر گرفته شود
4- عمدتا بررسی و قرار دادن نهایی سوالات بند 2 بر روی سایت و اینترنت ، می بایست از طریق مدیر و مسول اصلی مسابقه انجام گیرد
5- برای شرکت کاربران در بخش مسابقه ، حتما عمل ثبت نام انجام شود
6- هر کاربر فقط یکبار می تواند در مسابقه ( در یکی از زمینه های قید شده در بالا ) شرکت نماید
* چنانچه کاربری یکبار در مسابقه ای شرکت نمود و گزینه های مربوط به مسابقه را بطور کامل تیک زد و دکمه submit را فشار داد ، ضمن اعلان پیغام ( " شما قبلا در این مسابقه شرکت کرده اید و دیگر نمی توانید ...) امکان شرکت مجدد در آن مسابقه از آن کاربر سلب گردد .
7- امکان تصحیح سوالات توسط سایت فراهم گردد ( البته برای مدیر و مسول اصلی مسابقه )
8- امکان قرعه کشی توسط سایت فراهم گردد ( البته برای مدیر و مسول اصلی مسابقه )
9- سایت سه زبانه ( فارسی ، عربی و انگلیسی ) باشد
سلام
کامپوننت facile form را امتحات کن .یه چیز توپ برای ساختن فرمه . اگه php بلد باشی فکر کنم باهاش هر کاری بخوای بتونی بکنی.
سلام
ضمن قدرانی
لطف کنید آدرس لینک دانلود facile form را به همراه توضیحات بیشتر برام ارسال کنید
با توجه به این کامپوننت ، چه مقدار php باید بلد باشم تا بتوانم در خصوص ایجاد یک ماژول مسابقه حرفه ای متناسب با نیازهای ذکر شده اقدام کنم .
اگر ممکن است لینک نمونه های انجام شده با استفاده از این کامپوننت را برایم ارسال نمایید
با توجه با اینکه من در php خیلی حرفه ای نیستم ، آیادر ایجاد این ماژول به من کمک می کنید .
بسیار متشکرم
سلام
سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمونه ها : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)