سلام و خسته نباشيد
من از يه نماينده توي ايران هاست و دامين خريدم و سايتم رو ايجاد كردم حالا از پشتيبانيشون راضي نيستم ميخوام كلا سايتم رو به يه جاي ديگه انتقال بدم آيا اين امكان پذيره كه من هاست و دامينم رو تغيير بدم با تشكر

سلام و خسته نباشيد
من از يه نماينده توي ايران هاست و دامين خريدم و سايتم رو ايجاد كردم حالا از پشتيبانيشون راضي نيستم ميخوام كلا سايتم رو به يه جاي ديگه انتقال بدم آيا اين امكان پذيره كه من هاست و دامينم رو تغيير بدم با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
این کار مستلزم هزینه مجدد هست . مشکلی ندارید با این موضوع ؟
شرکتی که ازش هاست خریداری کردید هزینه شما را بر میگردونه ؟
پیشنهاد ما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست
مرسي از جوابتون اگر هزينه س زياد نباشه نه مشكلي ندارم واي آيا من ميتونم همه اطلاعات سايتم رو به اونجا منتقل كنم؟ من توي سايتم كلي اطلاعات دارم و سايت قبلي رو ميشه پاك كرد؟
سلام
بله این کار هم امکان پذیر است
هزینه هاست در مامبوسرور بخاطر عید شامل 30% تخفیف است . الان بهترین فرصت برای خریده
ممنونم از جواب شما دوست عزيز من به اون سايت مراجعه كردم ولي من بخاطر اينكه مديريت قبلي نتوانست سايت منو درست پشتيباني بكنه ميخوام عوض كنم اين سايتي كه شما معرفي ش كردين از نظر پشتيباني اوكي هست يا نه ؟
من مشكلات زيادي با سياتم دارم مثه مشكل در قسمت مديريت و قالب و خيلي چيزهاي ديگه
يه مشكلي كه چند وقتيه پيش اومده اينه كه هر بار كه من ميخوام با نام كاربري وارد شم يه پيغام خطا مياد روي صفحه و ميگه " كاربري غير مجاز- صحت كاربري تاييد نمي شود " در صورتيكه همه چيز درسته ولي من نميتونم وارد بشم ..چيكار بايد بكنم ؟
سلام
به نظر شما پشتيباني مامبولرن خوبه ؟ مامبوسرور هم زير نظر مامبولرن هست. حالا ميتونيد انتخاب کنيد ؟!
مشکلات شما احتمالاً به خاطر عدم سازگاري هاست شما با مامبو هست که خوب موارد زيادي ميتونه دخيل باشه.
مامبوسرور همونطور که از اسمش مشخصه و در توضيحاتش هم ذکر شده بهترين انتخاب براي مامبو / جوملا و ميترا و ... هست.
در رابطه با مشکلتون هم ابتدا سايت خود را به مامبوسرور منتقل کنيد. مراحل انتقال هم ميتونيد با آقاي حاجيان صحبت کنيد و ... و اگر مشکلي در سايت خود داشتيد در انجمن و تاپيکي جديد مطرح کنيد تا راهنمايي کنيم.
يا حق
سلام
پشتیبانی مامبو لرن عالیه
سئولاتم رو مگر اونهاای که 3 شب به بعد بوده پاسخ ندادن
وگرنه از ساع8 صبح تا 3-2 بامداد عالی بوده
اونم تمام ایام هفته
البته بجز مواقعی که یوزار سیف داره!!
جدی میگم!
توی تمام ایام هفته این پشتیبانی به همین وضع ادامه داره مگر جمعه شب ها
اما مامبو سرور اینجوری نیست
من یه ایمیل که میفرستم 24 ساعت بعد پاسخ میدن!
البته توی امنیت و سرعتش شکی ندارم
و پشتیبانی حتمی شون از سایت های مامبویی!
در کل به نسبت از بقیه بهتره
یا علی
واقعا ممنونم از جوابتون من فردا باهاشون تماس ميگيرم خيلي لطف كردين چون من واقعا از اين سايت جونم به لبم رسيده :-\
دوباره مامبو رو نصب كردم مشكل حل شد ديگه از نام كاربري ايراد نميگيره
من حالا ميخوام بخش نظرخواهي يه وبلاگ رو توي سايتم بزارم كد اون رو كجا بايد بزارم مثلا بخش نظرخواهي بلاگفا رو ميخوام توي يه منو قرار بدم از محتواي استاتيك كه استفاده ميكنم از طريق اديتور html يه پنجره باز ميشه و يه كد مياد به اين شكل
<p>&nbsp;</p>
من ميخوام كد نظر خواهي رو قرار بدم دقيقا كجاي اين كد html بايد بنويسم ؟ چون ميخوام دقيقا وسط صفحه سايت قرار بگيره
با تشكر ات فراوان
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19433.msg103436#msg103436 date=1236535088]
اگر مشکلي در سايت خود داشتيد در انجمن و تاپيکي جديد مطرح کنيد تا راهنمايي کنيم.
[/quote]
حتما مرسي ممنونم از همه دوستان عزيز
علاقه مندی ها (Bookmarks)