-
سوال در باره ی کامپوننت jibberbook و دیگر دفترچه ها
سلام
خیای دنبال پاسخ این سوالات گشتم ، اما چیزی نیافتم!
1- آیا کامپوننت jibberbook دارای مامبوت هست؟ اگر هست این مامبوت کجاست؟ اگر نیست پس چطور در ذیل مطالب منتشر می شه؟!
2- به نظر شما چه کامپوننت یاد داشتی جایگزین خوبی برای اکوکامنت هست؟ مامبوی من با اکو کامنت مشکل داره و در صورت نصب این کامپوننت ورود کاربران به سایت مختل می شه!
3- کامپوننت پیشفرض مامبو 4.5.6 فارسی منظورم کام کامنت هست ، اون و مامبوتش رو از کجا باید دانلود کنم؟
ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-07-2009 08:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوال در باره ی کامپوننت jibberbook و دیگر دفترچه ها
سلام.
jibberbook فکر نمی کنم مامبوت داشته باشه و اصلا کارش این نیست که بیاد زیر هر مطلب. یه بخش جدا در سایتتون ایجاد می کنه مثل گالری و دانلود و ... به اسم دفتچه مهمان که باید همونطور که در منو به سایر کامپوننت ها لینک می دادید به این هم لینک بدید.
کامپوننت پیشفرض را هم می تونید از پکیج خام مامبو و فولدر کامپوننت ها ( چه در روت مامبو و چه در پوشه مدیریت) فایل های com_comment را یه جا جمع آوری کنید و تبدیل به فایل زیپ کنید و نصبش کنید.در مورد مامبوت هم همین کار را باید از داخل پوشه ی mambot و زیر شاخه ی content انجام بدید که دو فایل با پسوند های php و xml هستند که تبدیل به یک فایل زیپشون کنید و نصب کنید.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19425.msg103374#msg103374 date=1236465943]
سلام.
jibberbook فکر نمی کنم مامبوت داشته باشه و اصلا کارش این نیست که بیاد زیر هر مطلب. یه بخش جدا در سایتتون ایجاد می کنه مثل گالری و دانلود و ... به اسم دفتچه مهمان که باید همونطور که در منو به سایر کامپوننت ها لینک می دادید به این هم لینک بدید.
کامپوننت پیشفرض را هم می تونید از پکیج خام مامبو و فولدر کامپوننت ها ( چه در روت مامبو و چه در پوشه مدیریت) فایل های com_comment را یه جا جمع آوری کنید و تبدیل به فایل زیپ کنید و نصبش کنید.در مورد مامبوت هم همین کار را باید از داخل پوشه ی mambot و زیر شاخه ی content انجام بدید که دو فایل با پسوند های php و xml هستند که تبدیل به یک فایل زیپشون کنید و نصب کنید.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
[/quote]
در باره ی jibberbook ممنون حل شد.
در باره ی com_comment و پکی که جمع آوری کردم نیاز به فایل XML نیست؟ اونوقت چطور جدول دیتابیس رو می سازه؟
ممنون
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19425.msg103374#msg103374 date=1236465943]
کامپوننت پیشفرض را هم می تونید از پکیج خام مامبو و فولدر کامپوننت ها ( چه در روت مامبو و چه در پوشه مدیریت) فایل های com_comment را یه جا جمع آوری کنید و تبدیل به فایل زیپ کنید و نصبش کنید.
[/quote]
سلام. در مسیر administrator\components\com_comment هست دیگه :
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــــلی
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19425.msg103378#msg103378 date=1236466679]
کامپوننت پیشفرض را هم می تونید از پکیج خام مامبو و فولدر کامپوننت ها ( چه در روت مامبو و چه در پوشه مدیریت) فایل های com_comment را یه جا جمع آوری کنید و تبدیل به فایل زیپ کنید و نصبش کنید.
[/quote]
سلام. در مسیر administrator\components\com_comment هست دیگه :
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــــلی
[/quote]
ممنون حل شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)