سلام هاست من پس از نصب smf پر شده از فایلی با عنوان core با اعداد پسوند متغیر و تعداد اون خیلی زیاده اینا چی هستن؟ پاک شن یا نه و تعداد شون هر روز بیشتر میشه؟
core.10624
core.10436
و.................................

سلام هاست من پس از نصب smf پر شده از فایلی با عنوان core با اعداد پسوند متغیر و تعداد اون خیلی زیاده اینا چی هستن؟ پاک شن یا نه و تعداد شون هر روز بیشتر میشه؟
core.10624
core.10436
و.................................
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در همین مورد بارها صحبت شده در انجمن برای نتیجه بهتر جستجو کنید و نتایج رو بررسی کنید
پیروز باشید
سلام
دوست عزیز من قبل از ارسال تو سایت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم میگی نه خودت هم سرچ کن -اگر چیزی پیدا نکردی جوابمو بده که با ین فایل ها چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
شما مطمئن هستی که جستجو کردی ؟!
من که گشتم 11 صفحه داد!!!!!!!!!!!! شما هم بگرد ضرر نداره.
یا حق
والا گشتم اینو سرچ کردم core اگه میشه لینکشو برام بذارین ممنون میشم یا یک کلمه بگید این فایل باشه یا حذف شه و خلاصصصصصصصصصصصصصص
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=مجید link=topic=19446.msg103667#msg103667 date=1236850721]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
کسی نیست بگه این فایل های core چی هستند ؟ تو سرچی هم که گذاشتید و 11 صفحه هست فقط 2 تاپیک بدون جواب خودم و این دوستمون در مورد این سوال هستش!!!!
میشه لینکه یکی از این همه تاپیکی که در این مورد بحث شده رو بزارید ؟
یا لااقا به جای این همه گفتن کلمه جستجو راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
[quote author=death link=topic=19446.msg105097#msg105097 date=1239222636]
[quote author=مجید link=topic=19446.msg103667#msg103667 date=1236850721]
[/quote]
کسی نیست بگه این فایل های core چی هستند ؟ تو سرچی هم که گذاشتید و 11 صفحه هست فقط 2 تاپیک بدون جواب خودم و این دوستمون در مورد این سوال هستش!!!!
یا لااقا به جای این همه گفتن کلمه جستجو راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
[/quote]
راست می گه خب بنده ی خدا!
بنده تا که تا حالا نفهمیدم دلیل ایجاد شدن این فایل ها چیه؟! در هاست من حجم این فایل ها حتی تا 500 مگابیت هم رسیده بودند! که به پیشنهاد آقای فیروزمندان حذفش کردم و هیچ مشکل هم پیش نیامد ، البته این فایل های در پوشه ی ادمین مامبوی من بوجود اومده بود و حجم اون ها هم همونطور که عرض کردم بسیار زیاد بود ، در کل قابل حدف شدند هستند اما حواستون باشه با نام core در فایل های خود مامبو هم هست که خب مشخصش اینه که بسیار کم حجم ، است...
خلاصه اشتباه حذف نکنی ...
قبل از حذف بکاپ یادت نره....
در ضمن این لینک:
اینم دستور جناب فیروزمندان:
[quote author=فیروزمندان link=topic=11630.msg63177#msg63177 date=1203412556]
سلام
تمام فایلهای core...... رو حذف کنید
یا علی
[/quote]
مشکل از سمت سرویس دهنده هستش ، با مدیر هاست تماس بگیرید و علت ایجاد را جویا شوید
علاقه مندی ها (Bookmarks)