-
مشکل با نصب بسته مدال ها
سلام
خسته نباشید تشکر فراوان از همه زحمات مدیران این وب سایت:
من به بسته مدال ها شدیدا نیاز دارم برای ارزش گذاشتن روی برخی کاربران خاص و به دلایلی نمی خوام از امتیاز استفاده کنم
نسخه SMF من 1.1.8 هست و قالبم outline
بسته روی لوکال هاست کاملا کار می کنه اما روی وب سایت وقتی که می خواد نصب بشه پیامی می ده که حتما دیدید
که بسته شما احتمالا ناقص می باشد و مکنه انجمن از کار بیافته
فایل ها رو باز کردم ورژن رو به 1.1.8 تغییر دادم ورژن داخل فایل های Xml و بعد دوباره پکش کردم...هیچ فرقی نکرد!
رفتم تو کار نصب دستی چون خیلی موارد با نصب دستی حل شده بود....
اینکارو کردم...منتها یک مشکل گویا دیتابیس با یکسری فیلد های خاص داره..؟
کسی می تونه راهنمایی کنه من باید چیکار کنم...و آیا راهی هست که خود بسته رو بتونم راحت نصب کنم که خودش جدول رو بسازه؟
آیا تو PHPmyAdmin این امکان هست که یک جدول رو خارج و توی DB سایت ایمپورت کنم؟ آیا مشکلی پیش نمی آد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر و قدردانی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-09-2009 05:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با نصب بسته مدال ها
[quote author=bitkadeh.net link=topic=19450.msg103512#msg103512 date=1236621203]
سلام
خسته نباشید تشکر فراوان از همه زحمات مدیران این وب سایت:
من به بسته مدال ها شدیدا نیاز دارم برای ارزش گذاشتن روی برخی کاربران خاص و به دلایلی نمی خوام از امتیاز استفاده کنم
نسخه SMF من 1.1.8 هست و قالبم outline
بسته روی لوکال هاست کاملا کار می کنه اما روی وب سایت وقتی که می خواد نصب بشه پیامی می ده که حتما دیدید
که بسته شما احتمالا ناقص می باشد و مکنه انجمن از کار بیافته
فایل ها رو باز کردم ورژن رو به 1.1.8 تغییر دادم ورژن داخل فایل های Xml و بعد دوباره پکش کردم...هیچ فرقی نکرد!
رفتم تو کار نصب دستی چون خیلی موارد با نصب دستی حل شده بود....
اینکارو کردم...منتها یک مشکل گویا دیتابیس با یکسری فیلد های خاص داره..؟
کسی می تونه راهنمایی کنه من باید چیکار کنم...و آیا راهی هست که خود بسته رو بتونم راحت نصب کنم که خودش جدول رو بسازه؟
آیا تو PHPmyAdmin این امکان هست که یک جدول رو خارج و توی DB سایت ایمپورت کنم؟ آیا مشکلی پیش نمی آد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر و قدردانی
[/quote]
دوستان مساله حل شد! دستی دیگه کاراش رو کردم مرسی و ببخشید من نمی تونم تاپیکم و حذف کنم اگر مدیران صلاح بدونن حذفش کنند
فداتون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)