با سلام من MamboBoard رو دانلو ونصب کردم روی مامبو 4.6.5 که البته انگلیسی هست .
می خاستم بدونم که آیا فارسی این کامپوننت هم هست یا نه و اگه هست لیک دانلود رو بگید .
و آموزش MamboBoard که اگر هست لینکش رو بدید.
/با تشکر/

با سلام من MamboBoard رو دانلو ونصب کردم روی مامبو 4.6.5 که البته انگلیسی هست .
می خاستم بدونم که آیا فارسی این کامپوننت هم هست یا نه و اگه هست لیک دانلود رو بگید .
و آموزش MamboBoard که اگر هست لینکش رو بدید.
/با تشکر/
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
یک تاپیکی توسط بنده برای فارسی سازی این کامپوننت ایجاد شد که متأسفانه هیچکسی برای همکاری در فارسی سازی آن مشارکت نکرد. البته این کامپوننت هیچ ناسازگاری با مامبو 465 نداره و بنده کاملاً این کامپوننت چک کردم. احتمالاً شما از نسخه های قدیمی استفاده کردید.
اگر اشتباه نکنم یکی از کاربران، این کامپوننت رو داشتند شخصاً فارسی میکردند که اگر درست یادم باشه شناسشون totti بود.
در هر صورت وقتی فارسی این کامپوننت نیست طبیعتاً آموزشش هم به فارسی موجود نیست.
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19454.msg103556#msg103556 date=1236693272]
سلام
یک تاپیکی توسط بنده برای فارسی سازی این کامپوننت ایجاد شد که متأسفانه هیچکسی برای همکاری در فارسی سازی آن مشارکت نکرد. البته این کامپوننت هیچ ناسازگاری با مامبو 465 نداره و بنده کاملاً این کامپوننت چک کردم. احتمالاً شما از نسخه های قدیمی استفاده کردید.
اگر اشتباه نکنم یکی از کاربران، این کامپوننت رو داشتند شخصاً فارسی میکردند که اگر درست یادم باشه شناسشون totti بود.
در هر صورت وقتی فارسی این کامپوننت نیست طبیعتاً آموزشش هم به فارسی موجود نیست.
یا حق
[/quote]
آیا انجمن ساز دیگه ای مانند MamboBoard هست که لا زم نباشه دوباره درون اون login کرد ولی فار سی باشه و با مامبو سازگار باشه ؟(اگر هست لطفا لیک دانلود رو بگید.)
اگر که آموزش انگلیسی MamboBoard رو هم دارید ممنون می شم بدید.
/با تشکر/
خوب میتونید انجمنهای قدرتمندی همچون SMF رو استفاده کنید که جداگانه نصب میشن و با پل ارتباطی به مامبو متصل میشن.
مامبولرن از SMF با عنوان SMFLEARN پشتیبانی میکنه و میتونید اطلاعات بیشتر را در سایت SMFLEARN.COM بدست بیاورید.
ولی خوب مدیریت مامبو از SMF جدا خواهد بود و برای مدیریت انجمن خود باید به قسمت مدیریت مخصوص وارد شوید. در غیر اینصورت میتونید منتظر باشید تا شاید طی چند روز آینده این کامپوننت فارسی بشه!
یا حق
سلام. این لینک سایتش هست :اگر که آموزش انگلیسی MamboBoard رو هم دارید ممنون می شم بدید.
اما من هیچ آموزشی حتی انگلیسی توش پیدا نکردم. ^-^ فکر کنم کار باهاش اینقدر ساده بوده که خودشون هم آموزشی درست نکردن :دیکد:http://www.mamboboard.com
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلی
علاقه مندی ها (Bookmarks)