-
مشکل ساخت انجمن در مجموعه با انجمن مامبو برد ...
سلام . من مامبو برد رو نصب کردم ولی نمیدونم چطور باید انجمن داخل مجموعه بسازم . یعنی از قسمت تنظیمات مجموعه/انجمن یک مجموعه ساختم ولی داخل مجموعه نمیدونم چطور باید انجمن بسازم . آیا از قسمت مدیریت مامبو /کامپوننت/مامبو برد /تنظیمات انجمن /مجموعه
یا اینکه با نام کاربری وارد سایتم بشم و از اون جا یک انجمن بسازم . البته هردو رو امتحان کردم نشد .
داخل سایت مینویسه هیچ انجمنی در این مجموعه وجود ندارد
There are no forums in this category!
There are no posts in this forum.
اگه میشه دوستان راهنمایی کنند ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-21-2009 04:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل ساخت انجمن در مجموعه با انجمن مامبو برد ...
-
-
فایر برد نه ... مامبو برد (البته کاملا شبیه هم هستند)
نسخه مامبو برد : 2.0.138 Development Beta
نسخه مامبو سایتم : 4.6.5
البته انجمن مامبو برد رو بعد از یک هفته کار تقریبا 98 درصدش رو فارسی کردم که خیلی کار خسته کننده ای بود ...
-
کاربر مقابل از totti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
دوست عزيز ابتدا بايد عرض كنم كه بسيار ممنون از زماني كه صرف كرديد تا اين كامپوننت رو فارسي كنيد، منتظر فايل آماده نصب هستيم. (اگر امكانش هست فعلاً خصوصي براي من اين فايل رو ارسال كنيد تا يه نگاهي بندازم)
در رابطه ايجاد ساختار انجمن مامبوبورد هم بايد عرض كنم كه شما ابتدا بايد يك مجموعه ايجاد كنيد و سپس يك انجمن در همان مجموعه.
براي ايجاد مجموعه كه ظاهراً مشكلي نداريد.
اما براي ايجاد انجمن براي هر مجموعه بايد دوباره بر روي دكمه جديد كليك كنيد و از گزينه ابتدايي (در نسخه انگليسي : Parent) همان قسمت باز شده، مجموعه ايجاد شده رو انتخاب كنيد و براي مجموعه خود انجمن بسازيد.
انشاالله كه متوجه شده باشيد.
يا حق
-
-
[quote author=totti link=topic=18767.msg99830#msg99830 date=1232556801]
البته انجمن مامبو برد رو بعد از یک هفته کار تقریبا 98 درصدش رو فارسی کردم که خیلی کار خسته کننده ای بود ...
[/quote]
سلام
میشه فایل ترجمه شده رو برای من بفرستید؟ اگر مشکلی نباشه کامپوننت رو آماده کنیم و منتشر کنیم. البته با ذکر نام شما.
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)