-
چند مشکل تازه با گالری داتسو (1.6.2)
سلام . من نسخه جدید گالری داتسو رو نصب کردم و باز هم به چند مشکل جدید بر خوردم که کم کم دارم به این فکر می افتم اسکریپت جداگانه برای گالری عکس استفاده کنم چون داتسو واقعا اعصابم رو خورد کرده و سه روزی هست که هرکاری میکنم دوباره یه مشکل جدید پیش میاد ! مثلا :
سایز و تنظیمات تصویر رو هرچی تغییر میدم باز هم وقتی روی تصویر کلیک میکنی تصویر بصورت فول اسکرین و با سنگینی و حجم چند برابر و مدت زمان زیاد باز میشه !  یعنی مثلا یک عکس 400 در 400 پیکسلی با حجم 30 کیلوبایت رو تبدیل میکنه به 1024.1024 پیکسل با حجم 145 کیلوبایت و کیفیت بسیار پایین (بخاطر زوم بالا)
در تنظیماتش هم هر تغییری میدم باز هم همینطوره .
ساخت تصویر بند انگشتی: GD Version: bundled (2.0.34 compatible)   
تغییر سایز تصاویر با سایز اصلی:  خیر /  بلی
عرض تصاویر با سایز اصلی:  500 
ارتفاع تصاویر با سایز اصلی:  500
این گزینه ها هیچ تاثیری ندارند و کامپوننت کار خودش رو میکنه !
مشکل دوم هم که حالا زیاد مهم نیست چون نظرات رو غیر فعال کردم ولی :
کد امنیتی بصورت ضربدر نمایش داده میشه و چیزی توش نیست (حتی اگر رفرش کنی)
اگر کد امنیتی رو غیر فعال کنی بعد از ثبت نظر  پیغام : همیشه  ارور  ارسال شما حاوی اسپم مییباشد رو میده !
مشکل سوم و چهارم و ...
برخی تصاویر بصورت ضربدر نمایش داه میشوند . حتی در بند انگشتی - معمولا در هر صفحه 2.3 تصویر اینطور میشه که بصورت دوره ای روی تصاویر دیگه هم همینطور میشه . مثلا دفعه اول تصویر شماره 2 ضربدر . دفعه دوم تصویر 2 درسته ولی مثلا 5 بصورت ضربدره !
هنگام آپلود بصورت زیب هم بعضی وقت ها اصلا تصویری آپلود نمیشه ولی پیغام آپلود شد میده و بعضی وقت ها هم بعد از آپلود ، صفحه اینترنت اکسپلورر کلهم بسته و محو میشه .
حالا این موارد آخری زیاد مهم نیست ولی سایز تصویر خیلی مهمه .
اینم لینک : که فعلا تستی 2 تا گالری رو قرار دادم تا ببینم مشکلی هست یا نیست که هست  ;D
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-11-2009 10:44 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چند مشکل تازه با گالری داتسو (1.6.2)
سلام
لطفاً در تاپيک معرفي کامپوننت موارد را بيان کنيد تا گسترش دهنده آن به موارد شما رسيدگي کنند.
يا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)