سلام خدمت مدیران ارجمند همه دوستان گرامی
همگی خسته نباشید
شاید خیلی از دوستان دوست داشته باشند که رمز مدیریت خود را تغییر دهند و برای بالا بردن امنیت هر چند روز یکبار پسوورد خود را تغییر دهند
در اینجا آموزش و نحوه ی تغییر رمز مدیر را برایتان شرح میدهم (این راه را چند دقیقه ی پیش به صورت کاملاً اتفاقی پیدا کردم و چند بار هم تست کردم)
البته همین جا بگویم که این راه ، برای انتقال مطالب از لوکال به سایت هم است
البته راهی که بنده پیموده ام شاید کمی طول بکشد (3دقیقه) شاید راه های دیگری هم باشد ...
بگذریم
ابتدا شما کامپوننت com_ebackup_1.0.0_beta را دریافت کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپس به قسمت نصب کننده ها بروید و کامپوننت را نصب کنید
بعد از آن از لیست کامپوننت ها ، کامپوننت eBackup را انتخاب و از لینک کشویی آن Backup را انتخاب کنید
حال شما همه ی جداول را انتخاب کنید و( گزینه ی Table را بزنید ) سپس از منوها (قسمت بالا) گزینه ی Backup را بزنید
پنجره ی eBackup - Backup باز میشود دو قسمت
Complete 'INSERT's
Compress as gzip
را تیک بزنید
و در قسمت بالا از منوها Start را بزنید
خب حالا بک آپ سایت شما در پوشه مامبوی خود زیر پوشه ی administrator پوشه ی backups ذخیره شده است
خب تا اینجا 50% راه را رفته ایم
کار با لوکال تمام شد حالا به سراغ سرور میرویم
شما باید به قسمت phpMyAdmin بروید و Import را بزنید
در این قسمت بک آپی را که توسط ebackup گرفته اید را Import کنید
خب 99% کار تمام شد حالا باید به مدیریت مامبوی سایت خود بروید
خب از اینکه بعضی از نام های شما به صورت ؟؟؟؟ در آمده اند :'( نکنید
حال شما باید از قسمت کامپوننت های لوکال خود، از کامپوننت بانک اطلاعاتی ==> ایجاد فایل پشتیبان را انتخاب کنید
بعد از گرفتن بک آپ به سراغ مدیریت مامبوی سایتتون بروید و از قسمت کامپوننت ها ، کامپوننت بانک اطلاعاتی ==> برگرداندن فایل پشتیبان را انتخاب کنید
و فایلی را که در مسیر مامبوی لوکال رایانه ی شماست ( در پوشه ی administrator ==> backups) را انتخاب کنید
خب حال شما فقط کافیست که مجدداً وارد مدیریت سایت خود شوید
البته به یاد داشته باشید که پسوورد شما همان پسووردیست که در موقع نصب لوکال انتخاب کرده اید
و برای تغییر پسوورد باید مامبوی خود را از لوکال حذف کرده و دوباره نصب کنید با رمزی که مد نظرتان است
امیدوارم که توضیحات کامل بوده باشد و مشکلی پیش نیاید و دوستان خورده بر من نگیرند ::
:
موفق باشید
با حق

:

علاقه مندی ها (Bookmarks)