-
-
-
03-12-2009 01:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تغییر رمز ادمین و انتقال مطالب لوکال به سرور
با سلام و تشکر از زحمتی که کشیدید O0
خبـ هدف اصلی این آموزش، تغییر رمز ادمین بود؟
یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــلی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19482.msg103681#msg103681 date=1236871304]
[/quote]
سلام آقای کاظم زاده عزیز خسته نباشید مدتی بود که بنده لیاقت هم صحبتی با شما را نداشته بودم
با اجازه اساتید محترم بله
مطمئنم که ایرادی در مطلب من هست که شما قدم رنجه فرمودید ...
-
-
سلام
حامد جان يه خورده داستان رو سخت کردي. ايشاالله يک آموزشي در اينباره (انتقال سايت از لوکال هاست به سرور) تهيه ميکنم بعداً و در ويکي مامبولرن منتشر ميکنم تا شما هم بخوني :دي
يا حق
-
-
[quote author=parsiansystem.net link=topic=19482.msg103683#msg103683 date=1236871700]
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19482.msg103681#msg103681 date=1236871304]
[/quote]
سلام آقای کاظم زاده عزیز خسته نباشید مدتی بود که بنده لیاقت هم صحبتی با شما را نداشته بودم
با اجازه اساتید محترم بله
مطمئنم که ایرادی در مطلب من هست که شما قدم رنجه فرمودید ...
[/quote]
سلام. خواهش می کنم کم سعادتی بنده بوده 
راستش در مورد تغییر پسوورد اینطور که من از آموزش شما برداشت کردم ، رمز حال حاضر ادمین موجود هست و فراموش نشده که در این صورت میشه پس از لاگین کردن به بخش مدیریت سایت و یا بخش کاربری سایت پسوورد ادمین را عوض کرد. اما در صورتی هم که رمز فراموش شده باشه می شه از قسمت کاربری درخواست رمز جدید کرد تا به ایمیل مدیر سایت ارسال بشه و یا از راه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عمل نمود.
در مورد انتقال سایت هم ضمن تشکر مجدد از زحمت شما، آموزش روبرو هم در این مورد می تونه راهگشا باشه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید...
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)