با سلام خدمت اساتید
من دنبال هاست رایگانی می گشتم که قابیلیت نصب
Mambo 4.6.5p Farsi
رو به راحتی داشته باشه در ضمن ساب دومین رایگان هم بده و همین طور اینکه به دومین خودم هم بشه وصل شه ...

با سلام خدمت اساتید
من دنبال هاست رایگانی می گشتم که قابیلیت نصب
Mambo 4.6.5p Farsi
رو به راحتی داشته باشه در ضمن ساب دومین رایگان هم بده و همین طور اینکه به دومین خودم هم بشه وصل شه ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام - خوش آمدید
در ویکی مامبولرن مقاله ای در اینباره موجود میباشد. لطفاً در دانشنامه مامبولرن به این منظور جستجو نمایید.
یا حق
این هاست درست هست اما آیا هاست خارجی برای این کار سراغ ندارید آخه هاستی که معرفی شده دانا گیگ هست که ایرانی هست و هاست های ایرانی هم مدت زیادی دوام نمیارن ....
با تشکر
هاستهای رایگان رو اصلاً حساب نکنید.
اما byethost هم هست که نصب مامبو در اون هاست همچون داناگیگ هست و البته داناگیگ و یا هاستهای رایگان دیگه ایرانی سرویسشون رو از این سایت میگیرن.
یا حق
من روی byethost9 نصب کردم. اجرا شد ولی تنظیمات مورد نظر اعمال نمیشه . مثلا یه ماژول را غیرفعال می کنم ولی اعمال نمیشه . چکار کنم؟
سلام دوستان
من یه سایت سراغ دارم که حتی مشکله safe mode هم نداره و اکثر تنظیماتش برای مامبو مناسبه
w ww.comuf.com  فضایی که می ده  1.5 گیگ و ترافی 100 گیگ
من نصب کردم و دارم استفاده می کنم فقط باید مامبو رو به چند قسمت کوچک زیپ شده تبدیل کنی و انتفال بدی و بعد از سایت net2ftp.com اون رو آنزیپ کنی و یا با یه برنامه ftp اون رو به صورت فایل داخل هاستت اپلود کنی
موفق باشید
[quote author=iranebartar link=topic=19488.msg103874#msg103874 date=1237155658]
سلام دوستان
من یه سایت سراغ دارم که حتی مشکله safe mode هم نداره و اکثر تنظیماتش برای مامبو مناسبه
[/quote]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در این هاست![]()
سلام دوست عزیز نمی دونم چرا آقا سعید این مطلب رو نوشته و چه منظوری داشته
[quote author=سعید link=topic=19488.msg103881#msg103881 date=1237172611]
[quote author=iranebartar link=topic=19488.msg103874#msg103874 date=1237155658]
سلام دوستان
[/quote]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]  در این هاست  
[/quote]
ولی اید خدمتشون عرض کنم که مشکل از مامبو بود و مشکلش حل شد می تونید ببیندید.
w ww.click2ir.comuf.com
من در byethost11 نصب کردم بدون هیچ مشکلی نصب شد و الان هم دارم استفاده می کنم ...
با تشکر از همه دوستان
بنده به خواهش یکی از کاربران مامبولرن بیش از 18 سایت که هاست رایگان میدادند را تست کردم و بین همه این هاستها تنها byethost رو سازگار و خوب دیدم.
در ضمن مشکل از مامبو نمیتونسته باشه؛ چگونه هست که بقیه مشکلی همچنینی نداشتند؟!
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)