با سلام
من يك ماژول شبيه دانشنامه يا فرهنگنامه يا encyclopaedia شبيه ساير CMS ها مي خواستم لطفا كمكم كنيد. با تشكر

با سلام
من يك ماژول شبيه دانشنامه يا فرهنگنامه يا encyclopaedia شبيه ساير CMS ها مي خواستم لطفا كمكم كنيد. با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام.
mediawiki.org
این هم سایت دانلود CMS که ویکی مامبو لرن هم از همین استفاده میکنه.
یا علی (ع) مدد
با سلام
ممكنه بيشتر راهنمايي بفرماييد. با تشكر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دانلود کنید. نصب کنید.
با سلام و خسته نباشيد
ببخشيد اين چيزي كه معرفي كردي چيه ماژول يا كامپوننت ؟ چه جوري بايد نصب كرد ؟ حجمش كه خيلي زياده . لطفا راهنمايي بفرمائيد.
اینی که دوستمون معرفی کردن رو نمیتونید برروی مامبو نصب کنید و خود سیستم مجزایی هست که بروی سایت شما نصب میشود و ... .
اگر مایلید که دانشنامه خود را با استفاده از یک کامپوننت در مامبوی خود داشته باشید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
با سلام
آيا منظور شما كامپوننت DocBook Collab است ؟ اين كامپوننت چه كاربردي دارد ؟ فارسي كه نيست درسته اگر نيست ميشه اوان فارسي كرد يا نه ؟
من هدفم از داشتن سايت فرهنگ نامه است و براي همين هم مامبو نصب كردم البته ابتدا فكر مي كردم كه تو ماژولهاي مامبو هست چون تو CMS هاي ديگه اين يه ماژول خيلي قديمي هست و روي اكثر برنامه ها هم هست.
در مورد كامپوننت ludo_highlightsearchbot هم اگر اطلاعاتي داريد لطفا كمك كنيد. امكان داره با اين كامپوننت فرهنگنامه با امكان جستجو فراهم كرد. با تشكر
شما سایتی شبیه به ویکی پدیا میخواهید داشته باشید ؟
یا حق
با سلام
نه من سايتي شبيه ويكي پديا نمي خواهم من مي خواهم يه فرهنگنامه شامل 2 فيلد كه يكي عنوان و ديگري محتوي مربوط به آن عنوان باشد و قابليت جستجو در
عنوان و محتوي را داشته باشد به سايت اضافه كنم همين.
سلام. اگر شما قصد دارید یه چیزی شبیه به دایرکتوری یا فهرستی از مطالب داشته باشید، می تونید با کمی باتکار عمل از کامپوننت sobi 2 در این زمینه بهرتین استفاده را بکنید. برای دموی این کامپوننت می تونید سایت mambo-digg.com و یا smflearn.com/download را ببنید. با تغییرات در تنظیمات و ... احتمالا می تونید اون چیزی که می خواهید را ازش دربیارید
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــلی
علاقه مندی ها (Bookmarks)