-
انتقال دیتابیس از پلسک به سی پنل
سلام به همه مدیران و دوستان گرامی همگی خسته نباشید
دوستان عزیز بنده خیلی جستجو کردم در رابطه با مشکلم ولی امان از کمی نتیجه :'(
یعنی در هیچ تاپیکی به نتیجه نرسیده بودند :-\
بنده با اجازه دوستان میخواهم از دیتابیس کنترل پنل هاست قبلیم (پلسک) یک بک آپ بگیرم و دیتابیس رو به سرور جدید انتقال بدهم...(همه ی آموزش ها را نیز مطالعه کرده ام)
مشکل اینجاست که نسخه ی mysql و phpmyAdmin سرور پلسک با سی پنل متفاوت است :'( :'( :'( :'( ((و وقتی هم که فایل زیپ دیتابیس رو مشاهده میکنم همه به شکل بيوگراÙÙŠ است :'( ...
و بعد هم که آپلود میکنم دیتابیس رو به سرور جدید همه ی مطالب در مدیریت محتوای مامبو به صورت علامت سوال هستند و نام کامپوننت های فارسی نیز ؟؟؟؟است ولی نام منو ها و ... درست است
حواسم هم در موقع بک آپ گیری به utf8 بوده ...
از آن طرف با کامپوننت ebackup نیز از سایت بک آپ گرفتم آن هم به این صورت است همه به شکل ؟؟؟؟؟
نکته ای که هست این است که در لوکال هیچ مشکلی نیست یعنی وقتی در لوکال فایل زیپ را بارگیری میکنم همه متون درست هستند و هیچ مشکلی ندارم...
از خود لوکال هم بک آپ گرفتم باز هم مشکلم رفع نشد :-\
راستی دوستان فرموده بودند که باید gettext رو فعال کنم تا مطالب درست بشوند...gettext در لوکال غیر فعال است ولی با این همه هیچ مشکلی ندارد...از انطرف هم بچه های پشتیبانی هاست جدیدمم دارند سعی میکنند که این تابع رو برایم فعال کنند... :'( :'( :'( :'( :'( :'(
از همگی سپاسگذارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-15-2009 05:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : انتقال دیتابیس از پلسک به سی پنل
دوستان ببخشند ...
بنده مجدداً از لوکال توسط کامپوننت ebackup بک آپ گرفتم و در phpmyadmin ، import کردم
هنگام import کردن هم utf8 رو انتخاب کردم و در صفحه ی اول phpmyadmin هم MySQL charset: UTF-8 Unicode (utf8) انتخاب شده همچنین MySQL connection collation روی
utf8_unicode_ci تنظیم شده ...
پس چرا وقتی به سراغ دیتابیس میروم جلوی همه ی پایگاه داده ها در قسمت Collation همگی latin1_swedish_ci انتخاب شده اند ؟؟؟
آیا مشکل از ebackup است ؟ اگر است چرا هاست پلسک نیز چنین میگوید؟؟؟
-
-
در مورد انتقال هاست از plesk به Cpanel اگر به مامبو سرور انتقال بدید، به صورت رایگان این انتقال رو تیم پشتیبانی انجام میدن.
در مورد
پس چرا وقتی به سراغ دیتابیس میروم جلوی همه ی پایگاه داده ها در قسمت Collation همگی latin1_swedish_ci انتخاب شده اند ؟؟؟
پایگاه داده = Database
اما خوب چرا همه جداول latin1_swedish_ci شده اند، دقت کنید موقع ساخت دیتابیس جدید(قبل از import) دیتابیسی که ساختید utf8_unicode_ci بوده ؟
-
-
[quote author=سعید link=topic=19520.msg103883#msg103883 date=1237173536]
پایگاه داده = Database
اما خوب چرا همه جداول latin1_swedish_ci شده اند، دقت کنید موقع ساخت دیتابیس جدید(قبل از import) دیتابیسی که ساختید utf8_unicode_ci بوده ؟
[/quote]
سلام خسته نباشید
آقا سعید موقع ساخت دیتابیس هیچ گزینه ای وجود ندارد که بتوان آن را utf8_unicode_ci نه در سی پنل و نه در پلسک.
اگر هم منظورتان خود دیتابیس هاست جدیده که
[quote author=parsiansystem.net link=topic=19520.msg103854#msg103854 date=1237140793]
در صفحه ی اول phpmyadmin هم MySQL charset: UTF-8 Unicode (utf8) انتخاب شده همچنین MySQL connection collation روی
[/quote]
و شما نگفتید که من باید از کدام نوع بک آپ گیری استفاده کنم ؟ از طریق دیتابیس هایی که نسخه ی آنها یکی نیست و یا از طریق کامپوننتebckup و یا اینکه راه دیگری دارد ؟
-
-
این هم اطلاعاتی هر دو نسخه ی هاست ها :
هاست قدیم
phpmyadmin version : 2.10.1
MySQL client version: 4.1.22
هاست جدید
phpMyAdmin - 2.11.9.4
MySQL client version: 4.1.22
فقط ورژن phpmyadmin فرق میکند
-
-
[quote author=parsiansystem.net link=topic=19520.msg103850#msg103850 date=1237136786]
سلام به همه مدیران و دوستان گرامی همگی خسته نباشید
دوستان عزیز بنده خیلی جستجو کردم در رابطه با مشکلم ولی امان از کمی نتیجه :'(
یعنی در هیچ تاپیکی به نتیجه نرسیده بودند :-\
بنده با اجازه دوستان میخواهم از دیتابیس کنترل پنل هاست قبلیم (پلسک) یک بک آپ بگیرم و دیتابیس رو به سرور جدید انتقال بدهم...(همه ی آموزش ها را نیز مطالعه کرده ام)
مشکل اینجاست که نسخه ی mysql و phpmyAdmin سرور پلسک با سی پنل متفاوت است :'( :'( :'( :'( ((و وقتی هم که فایل زیپ دیتابیس رو مشاهده میکنم همه به شکل بيوگراÙÙŠ است :'( ...
و بعد هم که آپلود میکنم دیتابیس رو به سرور جدید همه ی مطالب در مدیریت محتوای مامبو به صورت علامت سوال هستند و نام کامپوننت های فارسی نیز ؟؟؟؟است ولی نام منو ها و ... درست است
حواسم هم در موقع بک آپ گیری به utf8 بوده ...
از آن طرف با کامپوننت ebackup نیز از سایت بک آپ گرفتم آن هم به این صورت است همه به شکل ؟؟؟؟؟
نکته ای که هست این است که در لوکال هیچ مشکلی نیست یعنی وقتی در لوکال فایل زیپ را بارگیری میکنم همه متون درست هستند و هیچ مشکلی ندارم...
از خود لوکال هم بک آپ گرفتم باز هم مشکلم رفع نشد :-\
راستی دوستان فرموده بودند که باید gettext رو فعال کنم تا مطالب درست بشوند...gettext در لوکال غیر فعال است ولی با این همه هیچ مشکلی ندارد...از انطرف هم بچه های پشتیبانی هاست جدیدمم دارند سعی میکنند که این تابع رو برایم فعال کنند... :'( :'( :'( :'( :'( :'(
از همگی سپاسگذارم
[/quote][quote author=parsiansystem.net link=topic=19520.msg103854#msg103854 date=1237140793]
دوستان ببخشند ...
بنده مجدداً از لوکال توسط کامپوننت ebackup بک آپ گرفتم و در phpmyadmin ، import کردم
هنگام import کردن هم utf8 رو انتخاب کردم و در صفحه ی اول phpmyadmin هم MySQL charset: UTF-8 Unicode (utf8) انتخاب شده همچنین MySQL connection collation روی
آیا مشکل از ebackup است ؟ اگر است چرا هاست پلسک نیز چنین میگوید؟؟؟
[/quote]
خب دوستان فهمیدم مشکلم چی بوده
این طور که پیداست کامپوننت ebackup بک آپی که میگیرد latin1_swedish_ci است و باید بعد از بک آپ گیری توسط notepad آن را به صورت UTF-8 ذخیره کنیم و بعد آن را در سرور جدید Import کنیم
حالا فقط می مونه آخرین کاری که باید بعد از وارد کردن دیتابیس انجام بدهیم :
حال باید به قسمت SQL برویم (درPhpMyAdmin) و کد زیر را وارد کنیم :
کد:
update mos_content set`introtext` = replace(`introtext`,'localhost','[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]);
update mos_content set`fulltext` = replace(`fulltext`,'localhost','[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]);
به جای آدرس مامبولرن باید نام سایت خود را بنویسد و بعد از اتمام کار کلید GO را بزنید
خب همه چیز درست است و دیگر نباید مشکلی وجود داشته باشد به غیر از اینکه اگه کامپوننتی دوستان نصب کرده بودند در سرور قبلی یا لوکال باید آنها را نیز به سرور جدید انتقال دهند
و این طوری مشکلی که من داشتم حل میشود :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ;D ;D ;D ;D :'( :'( :'( :'( :'(
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)