سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: کمک به یه تازه کار !

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

کمک به یه تازه کار !

سلام
    من تازه چند روزه کار با مامبو رو شروع کردم و یه سایت به صورت آزمایشی ساختم (البته همش رو مدیون مامبولرن هستم !)...
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    در هر صورت یک سری مشکل دارم اول اینکه در صفحه اصلی بالای دو مطلب یکی از مطالب هی تکرار میشه که الان تو عکس زیر گویا هست : (البته مشکل از منه که بلد نیستم !)

[img width=498 height=480]http://i43.tinypic.com/28tyqop.gif[/img]

دوم اینکه نمی دونم چرا منوهای سمت راست یکم جابه جا شده و بهم ریخته !! قبلا این طوری نبود به نظرتون مشکل از چیه و چه جوری حل میشه ؟؟ تو عکس زیر کاملا معلوم کردم :

[img width=194 height=480]http://i44.tinypic.com/efscqp.gif[/img]

و در آخر من یه کم با مدیریت صفحه اول مشکل دارم چه جوری میشه که آخرین مطلب ارسالیم در صفحه اول به طور اتوماتیک قرار بگیره و هی من انتشار در صفحه اول و ... رو نزنم و قبلی رو از حالت انتشار در صفحه اول خارج نکنم ؟؟

بازم شرمنده که سوالام احتمالا خیلی ساده هستش .... :-\

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : کمک به یه تازه کار !

کسایی گه با مامبو کار کردن می دونند که در صفحه اول چیزی نمایش داده میشه که در منوی اصلی شما در قسمت مدیریت منو منوی اصلی اولین منو باشه اگه به این قسمت مراجعه کنید می بینیدکه صفحه اصلی در اول قرار داره شما برای این که تمام مطالبتون رو بتونید بدون زدن نمایش در صفحه اصلی چاپ کنید می تونید تمامی مطالب سایت رو به جای صفحه اصلی در منوی اصلی قرار بدید .
    اگر اشتباه می کنم مدیران تصحیح کنند.

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

برای اینکه مطالب به صورت پیش فرض به صفحه اول برنباید تغییراتی در سورس اعمال کنید:

فایل admin.content.html.php رو از مسیر زیر پیدا کنید و توسط یک ویرایشگر باز کنید
    کد:
    mambo Path/administrator/components/com_content
    در صورتی که از نسخه 4.6.5 استفاده می کنید، در فایل خط زیر (خط 694 ) رو پیدا کنید و با مورد بعدی جایگزین کنید:

کد:
    <input type="checkbox" name="frontpage" value="1" <?php echo $row->frontpage ? 'checked="checked"' : ''; ?> />
    کد:
    <input type="checkbox" name="frontpage" value="1" checked="checked" />
    با این تغییر ، مطالب شما الزاما در صفحه اصلی منتشر نخواهند شد، بلکه بصورت پیش فرض این تنظیم فعال هست و شما هنگام ارسال مطلب می تونید چک باکس رو بردارید.

توجه: قبل از هر گونه تغییرات در سورس، حتما نسخه پشتیبان تهیه کنید

یا علی

بسیار ممنونم از اساتید
    اما در مورد اون بهم ریختگی منوهای سمت راست ؟ اون ها برای چی اینجوری شده ؟؟ منوهای سمت راست درست بود نمی دونم چرا قاطی کرد !

و در مورد اینکه چرا خلاصه یکی از مطالب در تمام صفحات قرار می گیرد ؟!؟
    تو عکس معلومه
    [img width=498 height=480]http://i43.tinypic.com/28tyqop.gif[/img]
    نوشته بالا در تمام صفحات تکرار میشه (بی تو مهتاب شبی ....) حتی لینک ادامه مطلب هم براش وجود نداره !! میشه بگید این نوشته رو چجوری از همه صفحات پاک کنم ؟؟ اصلا این چی هست ؟
    اگر منظورم رو متوجه نشدید یه نگاه به سایت بزنید در تمام صفحات حتی دانلود سنتر و ... هم این نوشته تکرار شده بدون لینک و یا .... !!
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

با تشکر از همه شما

در مورد سوال قبلیم این نوشته که در واقع خلاصه یکی از مطالب هست در تمام صفحات تکرار شده حتی در گالری داتسو !!
    تو عکس زیر دقیقا معلوم هست که این نوشته بدون اینکه من بخوام وجود داره تو تمام صفحات و به صورت رندم یکی از خلاصه های مطالبم هست ... !!
    کجا رو باید تنظیم کنم که این خلاصه ها تو تمام صفحات تکرار نشه و اصلا نیاد ؟؟؟؟
    با تشکر

[img width=640 height=414]http://i44.tinypic.com/2zizkut.gif[/img]

دوستان من خودم این مشکل رو حل کردم بعد از یک روز سرو کله زدن با مامبو !!
    اینجا هم میگم شاید به درد کسی خورد هر چند همه اینجا حرفه هستن ...
    مشکل از ماژول نکته روز بود !! البته مشکل که نمیشه گفت بد بخت اون ماژول کارش رو انجام میداد اما من نمی دونستم که جریان چیه !
    ماژول نکته روز در واقع به صورت رندم از یه cat که شما مشخص می کنید یه text رو انتخاب و در صفحه ای که شما مشخص می کنید نشون میده !!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)