با سلام من حدود 2 ساله که با مامبو آشنا هستم و الان در شرایطی قرار گرفتم که نیاز به راه اندازی انجمن برای سایتم دارم سوالی که داشتم
اینکه آیا smf روی سایتی که مامبو هستش نصب می شه مثل مامبولران و همین انجمن با تشکر

با سلام من حدود 2 ساله که با مامبو آشنا هستم و الان در شرایطی قرار گرفتم که نیاز به راه اندازی انجمن برای سایتم دارم سوالی که داشتم
اینکه آیا smf روی سایتی که مامبو هستش نصب می شه مثل مامبولران و همین انجمن با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
خير smf يك انجمن جداست شما مي تونيد دانلودش كنيد و راحت نصبش كنيد كه تو سايت smflearn.com موجود هست
يك انجمن هم فكر كنم مخصوص مامبو وجود داره كه از طريق مامبو نصب ميشه و با مامبو هم كار ميكنه مثل كامپوننت مي مونه كه اون بحثش از smf جداست
فكر كنم شما اين كامپوننت را با smf اشتباه گرفته بوديد
موفق باشيد
با تشکر می خواستم بدونم اسم کامپوتنی که برای مامبو هستش چیه؟
یک سوال دیگه هم داشتم می خواستم بدونم روی هاستی که مامبو نصبه میشه smf را نصب کنیم با تشکر
[quote author=mehdi_pink_63 link=topic=19527.msg103911#msg103911 date=1237193246]
با تشکر می خواستم بدونم اسم کامپوتنی که برای مامبو هستش چیه؟
[/quote]
سلام. کامپوننت Mambo Board هست.
[quote author=mehdi_pink_63 link=topic=19527.msg103912#msg103912 date=1237193487]
یک سوال دیگه هم داشتم می خواستم بدونم روی هاستی که مامبو نصبه میشه smf را نصب کنیم با تشکر
[/quote]
بله. می تونید داخل یک پوشه نصب کنید . و حتی یک ساب دامین به آن متصل کنید.
یـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــلی
پلی برای هماهنگ سازی SMF وجود داره که SMF رو روی مامبو نصب می کنه . مهمترین مزیتش کاربران مشترک سایت و انجمن هست، و معایبش هم حذف قسمتی از امکانات، محدودیت هایی بیشتر و گاهی اوقات مشکلات ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)