-
مشکل محدودیت کاراکتر در خلاصه و مشروح مطلب
سلام . توی خلاصه و مشروح مطلب محدودیت کاراکتر وجود داره (مامبو 4.6.5) . مطلب از یه حدی که زیاد باشه، ذخیره میشه ولی خلاصه یا مشروح خالیه :P
توی دیتابیسم وارد mos_content شدم و فیلد های introtext و fulltext رو از mediumtext به longtext و text تغییر دادم . متاسفانه مشکل پابرجاست. ???
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-16-2009 09:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل محدودیت کاراکتر در خلاصه و مشروح مطلب
سلام دوباره .. دیدم هیشکی جواب نداد گفتم شاید کسی ندیده این مطلب رو! دوباره بالا آوردمش....!
میگم اگه مشکل از سرور باشه کدوم پارامتر باید تغییر کنه؟
-
-
ببخشید محدودیت در ذخیره کانتنت اصلا وجود نداره ؟!؟!!؟
میشه بفرمایید یعنی چی منظورتون رو ؟ من خودم الان کانتنتی دارم که بالای 14 صفحه بوده فقط در هنگام ذخیره باید هاست شما هم اجازه ذخیره این مقدار رو داده باشه مثلا 2 مگابایت مطلب رو یکجا نمیتونید ذخیره کنید
-
-
[quote author=مجید link=topic=19531.msg105033#msg105033 date=1239110507]
میشه بفرمایید یعنی چی منظورتون رو ؟ من خودم الان کانتنتی دارم که بالای 14 صفحه بوده فقط در هنگام ذخیره باید هاست شما هم اجازه ذخیره این مقدار رو داده باشه مثلا 2 مگابایت مطلب رو یکجا نمیتونید ذخیره کنید
[/quote]
این اشکال وجود داره! وقتی تعداد کاراکترهای مطلب مثلن از 6-7 صفحه ی آ4 بیشتر باشه پست ذخیره می شه اما بدون محتوا! برای رفع این اشکال من معمولن مطلب رو طی دو بار بار گذاری ذخیره می کنم ، یعنی ابتدا 6 صفحه ی اول و سپس مابقی رو در ادامه ی یاد داشت آورده و ذخیره می کنم!
آقا ی مجید
هاست چطور می تونه حجم ذخیره رو محدود کرده باشه! یعنی در اصل دیتابیس؟! در دایرکت ادمین چطور این محدودیت قابل تغییره؟ من در آپلود فایل چنین محدودیتی رو ندارم!
-
-
[quote author=مجید link=topic=19531.msg105033#msg105033 date=1239110507]
[/quote]
خوب این پارامتری که از طرف سرور محدود میکنه اسمش چیه؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)