-
آیا میشه کاری کرد که یک کامپوننت در صفحه اصلی نمایش داد
سلام . آیا میشه کاری کرد که یک کامپوننت در صفحه اصلی نمایش داده بشه؟
مثلا من میخوام یک گالری عکس که در سایتم نصب کردم در صفحه اصلی هم نمایش داده بشه ؟؟؟ آیا چنین امکانی هست؟ مثلا مثل ماژول ها
شنیدم که مثلا میگن یک ماژول باید براش تعریف کنی ؟ آیا لینک اموزش چنین چیزی هست؟ ممنون ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-16-2009 07:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : آیا میشه کاری کرد که یک کامپوننت در صفحه اصلی نما
سلام
شما میخواهید وقتی کسی وارد صفحه نخست و اصلی شما میشه یک کامپوننت رو ببینه ؟ یا اینکه به همراه مطالب درج شده در صفحه نخست کامپوننت نمایان شود؟!
یا حق
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19541.msg103991#msg103991 date=1237245867]
سلام
شما میخواهید وقتی کسی وارد صفحه نخست و اصلی شما میشه یک کامپوننت رو ببینه ؟ یا اینکه به همراه مطالب درج شده در صفحه نخست کامپوننت نمایان شود؟!
یا حق
[/quote]
اگر همراه سایر مطالب باشه که بهتره . مثلا من یک گالری عکس نصب کردم و میخوام صفحه ای از این گالری که در اون 10 تصویر جدید بصورت بند انگشتی قرار داده در بالای همه صفحات سایت یا در یک گوشه از سایت نمایش داده بشه در کنار سایر مطالب و لی در کل اگر چنین چیزی امکان پذیر نباشه ، فقط کامپوننت در صفحه اصلی نمایش داده بشه باز هم غنیمته .
البته من یک بار از قالب اختصاصی استفاده کردم و کد های اضافه رو پاک کردم تا با ماژول فریم در صفحات دلخواه نمایش بدم ولی مشکل این کار اینه که مثلا وقتی در موتور های جستجو که سهم اصلی بازدید صفحات رو دارند ، اون صفحه گالری سرچ بشه و نمایش داده بشه ، دیگه تبلیغات و ماژول ها و منو ها ی سایت ... در کنارش نیستند واگر هم این ها رو در قالب اختصاصی حذف نکنیم اون وقت بعد از قرار دادن در فریم و در صفحه اصلی سایت ، تبلیغات و منو ها و ... تکرار میشه و در هم در قالب خود سایت هست و هم در فریم و قالب اختصاصی ...
-
-
من هنوز منتظرم اگر ممکنه دوستان سریعتا کمک کنند ، خیلی لنگ این موضوع هستم ...
-
-
می تونید یک لینک در منوی اصلی به کامپوننت موردنظر بسازید و در چینش منوی اصلی ، لینک مورد نظر رو اولین لینک قرار بدید.
با اینکار، به محض ورود به سایت شما، کامپوننت مربوط به اون لینک نمایش داده خواهد شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)