-
بهترین انجمن چیه ؟ SMF ؟
سلام دوستان عزیز ...
من میخوام یک انجمن حرفه ای روی سایتم نصب کنم . درباره SMF زیاد شنیدم . چند موردش رو هم دیدم ولی به نظرم زیاد جالب نبود . یعنی اونایی که من دیدم . پروفایل ها چپ چین بود و قسمت درجات کاربران و پروفایل معرفی هر کاربر زیاد کامل نبود .
من یه چیزی تو مایه های انجمن مجید آنلاین یا پی سی ورد و یا ww w .ir-tci.org/forum  میخوام . به نظر شما از چه انجمنی استفاده کنم ؟ که مخصوصا زبان فارسیش فول  تکمیل باشه و قسمت پروفایل و .. هم راست چین و کاملا فارسی باشه .
این رو هم بگم که فایر برد و مامبو برد رو نصب کردم .
حتی مامبو برد رو بعد از یک هفته کار شبانه روزی  ، به غیر از قسمت راهنما ، فول فارسی کردم  ولی دیدم  قسمت پروفایل کاربران زیاد جالب نیست و مشکل اساسی هم که داشت این بود که پاسخ به تاپیک ها و پست ها در زیر هر ارسال نمایش داده نمیشد !!! و فقط عنوان پاسخ ها در پایین صفحه بصورت پله ای نمایش داده میشد . که اصلا جالب نبود و اط تنظیماتش هم کاری نمیشد انجام داد ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-16-2009 07:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : بهترین انجمن چیه ؟ SMF ؟
سلام
قبلاً هم از شما خواهش کرده ام که نسخه فارسی شده کامپوننت یاد شده را یا خودتون منتشر کنید و یا اینکه با من در اینباره خصوصی در تماس باشید که ظاهراً شما میلی به این کار نداشتید!!! که ظاهراً شما دوست ندارید کسی از فارسی سازی شما استفاده کنه!
در هر صورت مجید آنلاین از ویبولتین استفاده میکنه که کامرشیال هست و سالیانه هزینه ای در قبال استفاده از آن پرداخت میشود.
اما SMF چنین نیست و رایگان هست. در بین کامرشیال ها و رایگان ها دو انجمن یاد شده در این ارسال بهترینها هستند. انتخاب با شماست
یا حق
-
-
نه دوست خوبم .. راستش وقتی دیدم زیاد کاربردی نیست و زیاد جالب نیست اصلا دلسرد شدم . خیلی نا امید کنندست که روی یک کامپوننت بسیار حجیم یک هفته به تنهایی کار کنی و فارسیش کنی و بعد ببینی به درد نمیخوره !
شاید تنها حسنش این باشه که هنگام ثبت نام در سایت دیگه نیازی به ثبت نام مجدد در انجمن نباشه ...
طرز کارش هم دقیقا شبیه به فایربرده و اصلا به نوعی همون فایربرده ...
حالا اگر فکر میکنید چنین چیزی مفیده ؟ من فارسی شدش رو آپلود کنم (البته بعد از درج کپی رایت سایتم ;D)
-
-
[quote author=totti link=topic=19542.msg104026#msg104026 date=1237287755]
نه دوست خوبم .. راستش وقتی دیدم زیاد کاربردی نیست و زیاد جالب نیست اصلا دلسرد شدم . خیلی نا امید کنندست که روی یک کامپوننت بسیار حجیم یک هفته به تنهایی کار کنی و فارسیش کنی و بعد ببینی به درد نمیخوره !
شاید تنها حسنش این باشه که هنگام ثبت نام در سایت دیگه نیازی به ثبت نام مجدد در انجمن نباشه ...
طرز کارش هم دقیقا شبیه به فایربرده و اصلا به نوعی همون فایربرده ...
حالا اگر فکر میکنید چنین چیزی مفیده ؟ من فارسی شدش رو آپلود کنم (البته بعد از درج کپی رایت سایتم ;D)
[/quote]
بالاخره اگر کامپوننتی فارسی بشه مطمئناً بکار میاد. اگر تمایل دارید این کامپوننت رو ارائه کنید در فعالیتهای کاربران کامپوننت را معرفی کنید تا با نام شما در مامبو دیگ منتشر شود.
یا حق
-
-
احتمالا فردا یک بار دیگه هم چک میکنم تا مشکلات جزئی ترجمه اگر هست ، برطرف بشه و بعد برای قرار گرفتن در مامبو دیگ ارسال میکنم .
یا حق ...
-
-
این بستگی به نیاز شما داره که کدوم سیستم مدیریت انجمن برای شما بهتر باشه. وسعت سایت شما، هزینه و بودجه ، توانایی شما در برنامه نویسی، نیاز به توسعه یا افزودن بسته های جدید، مخاطبین شما، امکاناتی که از سیستم انتظار دارید و ... همه عواملی هستند که بدون بررسی اینها نمی شه اظهار نظر کرد و سیستمی رو مطلقا بهترین دونست.
در هر حال کامپوننت موردنظر رو هم اگر فارسی کردید و در اختیار دوستان گذاشتید، لطف زیادی در حق کسانی خواهید کرد که ازش استفاده کنند. خیلی ها، از حاصل دسترنج خودشون استفاده نکردند. بتهوون هرگز آهنگی که خودش ساخته بود رو نشنید ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)