من با مشكلي مواجه شدم در هنگام اضافه كردن تصوير به متن وقتي گزينه insert image رو ميزينم گزينه image list وجود نداره :-[ اما همون سايت رو كه بصورت لوكال نصب كردم اين گزينه نمايش داده ميشه آيا مشكل از پرميشنه يا safe mode ؟ >![]()

من با مشكلي مواجه شدم در هنگام اضافه كردن تصوير به متن وقتي گزينه insert image رو ميزينم گزينه image list وجود نداره :-[ اما همون سايت رو كه بصورت لوكال نصب كردم اين گزينه نمايش داده ميشه آيا مشكل از پرميشنه يا safe mode ؟ >![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آدرس سایت را با www تست کنید و همچنین اگر با www مشکل دارید بدون www تست کنید!
در ضمن از safemode نیست.
اگر مشکل پابرجا بود در همین تاپیک پیگیری کنید.
یا حق
مشكل حل نشد حتي گاهي اوقات بر روي آيكن اضافه كردن تصوير كليك ميشه پنجره مخصوص تصوير باز ميشه اما محتوياتش داخل پنجره را نمايش نميده يه سري توضيحات هم دوستان داده بودند براي mosstyle انجام دادم ولي Error, "failed to upload file, internal error..." ميدهده
نسخه مامبو چند هست ؟ شبیه سازتون چی هست روی لوکال ؟
از مامبو 4.6.5 استفاده ميكنم و سايت بر روي هاست
سلام
شما به منظور اینکه تصویر قرار بدید از mosimage استفاده کنید. تصویر گل همراه i در انتهای ویرایشگر رو بزنید و در پارامترهای محتوا تصاویر را به ترتیب اضافه کنید. در اینرابطه در انجمن آموزشی موجود هست که اگر بگردید با توضیحات بیشتری در اختیارتون خواهد بود.
یا حق
من از mosimage در تب بخش محتواي جديد (content) استفاده كردم فقط تنها مشكلي كه وجود داره وقتي عكس آپلود ميكنم همون لحظه عكس آپلودي رو نمايش نميده بايد لغو بزنم محتواي جديد برم تا داخل mosimage عكسي رو كه آپلود كردم نمايش بده براي اين راه حلي وجود نداره؟ درضمن ممنون از تيم مامبولرن به خاطر پشتيباني خوبشون
طبیعتاً باید قبل از هرکاری شما به فکر مواد اولیه باشید!
شما املت هم بخوایید درست کنید باید اول گوجه و تخم مرغ رو بخرید و سپس به اشپزخونه بیایید :دی (تازه اگر آشپزخونه کامل باشه!)
اینجا هم ابتدا باید مطلب رو در یک فایل WORD نوشته و تصاویر را آپلود کرده و سپس به مدیریت محتوا بیایید و ... .
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)