با سلام .
من مامبو را بر روي لوكال نصب كردم و پوشه installation را هم پاك كردم .با توجه به طريقه انتقال سايت از لوكال به هاست به مشكل بر مي خورم .لطفا راهنمايي كنيد :'(

با سلام .
من مامبو را بر روي لوكال نصب كردم و پوشه installation را هم پاك كردم .با توجه به طريقه انتقال سايت از لوكال به هاست به مشكل بر مي خورم .لطفا راهنمايي كنيد :'(
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
چه مشکلی !؟
من هنوز انجام ندادم .چون روي هاستم الان سايت ديگه اي هست .نمي خوام هم اينو از دست بدم و هم اون يكي .
طبق آموزش سايت
حال مرحله بعدی انتقال را باید انجام دهید
در این مرحله از داخل فایل های مامبو پوشه installation را داخل سایت خود در لوکال کپی نمایید و فایل configuration.php سایت خود در لوکال را حذف نموده و سپس با نرم افزاری مانند WinRAR کلیه فایل های سایت خود را فشره نمایید (با پسوند ZIP) دقت كنيد كه كليه فايل هاي اضافي مانند Thumbs.db را حذف نماييد تا حجم فايل فشره بيشتر نشود.
بعد از فشرده سازي فايل ها حال مرحله سوم يعني انتقال فايل فشرده بر روي هاست مي باشد .
فايل فشرده را به هاست خود منتقل نماييد و مانند آموزش نصب مامبو آن را در محل مناسب اكستركت نماييد و فرض كنيد كه مي خواهيد بر روي هاست مامبو نصب مي كنيد (پس ديتابيس ايجاد كنيد و با استفاده از فايل هاي اكستركت شده ِمامبو را كامل نصب نماييد و پوشه installation را حذف كنيد)
سلام. توی این آموزشی که توی تاپیک آوردید ، گفته شده که شما پوشه ی installation را درون فایل زیپتون کپی کنید و فایل configuration.php را حذف کنید. حالا شما بعد از انجام این کارها و انتقال این فایل ها روی هاستتون می تونید مامبو را مثل لوکال نصب کنید. مشکل کجاست ؟
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلی
دوست عزيز شما هم گفتيد : پوشه ی installation را درون فایل زیپتون کپی کنید و فایل configuration.php را حذف کنید من در سئوال خودم گفتم اين پوشه بعد از نصب بر روي لوكال پاك كرده ام . حال چه بايد كرد؟؟؟؟
سلام
پوشه ی installation را درون فایل زیپتون کپی کنید !
از يك بسته آماده نصب مامبو كه در مامبو ديگ دانلود كرديد اين پوشه را خارج كرده و استفاده كنيد!
يا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)