-
ارسال ایمیل به صورت چند نوبته
با سلام ...
اعصای سایت من از 100 نفر بالاتر رفته اند ... الان که می خواهم برایشان نامه گروهی بزنم برای کسانی که بالاتر از 100 هستند فرستاده نمیشود (هاست اجازه ارسال بیشتر از 100 نامه درهر ساعت را نمیدهد)
آیا راهی وجود دارد که مثلا برای 50 نفر الان نامه ارسال کنم و برای 50 نفر بعدی یک ساعت بعد ؟؟؟ یا مثلا خودم مشخص کنم ایمیل برای چه کسانی ارسال شود ؟؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-20-2009 01:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ارسال ایمیل به صورت چند نوبته
باید از یک سیستم mail queue استفاده کنید.
-
-
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
با تشکر
-
-
mail queue یک سیستم صف هست که ایمیل ها به ترتیب در اون قرار می گیرند و سپس در بازه های زمانی که شما یا خود برنامه تعیین میکنه، ایمیل ها رو ارسال می کنه.
هاستینگ هایی که خروجی ایمیل زییادی از میل سرور دارند، از یک مد برای اینکار استفاده می کنند تا به عنوان spammer شناخته نشن.
اگر هاستینگ شما همچین سرویسی نداره، باید در سیستم تعبیه بشه.
SMF 2.0 به صورت پیش فرض این امکان رو داره. اما اگر برای مامبو نیاز هست، باید یک کامپوننت نوشته بشه براش.
-
-
[quote author=h_zaman06 link=topic=19591.msg104229#msg104229 date=1237554297]
با سلام ...
اعصای سایت من از 100 نفر بالاتر رفته اند ... الان که می خواهم برایشان نامه گروهی بزنم برای کسانی که بالاتر از 100 هستند فرستاده نمیشود (هاست اجازه ارسال بیشتر از 100 نامه درهر ساعت را نمیدهد)
آیا راهی وجود دارد که مثلا برای 50 نفر الان نامه ارسال کنم و برای 50 نفر بعدی یک ساعت بعد ؟؟؟ یا مثلا خودم مشخص کنم ایمیل برای چه کسانی ارسال شود ؟؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
[/quote]
سلام بله این امکان وجود دارد فقط باید دو روز صبر کنید تا کامپوننت ارسال ایمیل تبلیغاتی که ویرایش شده ی کامپوننت خبرنامه هست را در مامبولرن انتشار کنم .
عیدتان مبارک
موفق و پیروز باشید
-
-
به به ... چه عالی ... دست شما درد نکنه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)