-
مشکل در تغییر پسورد دیتابیس
من از وقتی با appserv کار می کنم برای دیتا بیسی که ایجاد می کنم نمی تونم در قسمت امتیازات(پری ویلیج) پسورد رو تغییر بدم.
ببینید یک کاربر root تعریف میشه بدون پسورد. پسوردش رو که تغییر می دم phpmyadmin می ریزه به هم و این پیغام رو می ده
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
phpMyAdmin tried to connect to the MySQL server, and the server rejected the connection. You should check the host, username and password in config.inc.php and make sure that they correspond to the information given by the administrator of the MySQL server.
خطا
پيغام MySQL :
#1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)
[مستندات]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کاربر هم که تعریف می کنم با پسورد خاص، توی نصب مامبو ازم قبول نمی کنه و فقط root رو قبول می کنه
با root هم که نصب می کنم، بعدا توی تنظیمات کلی مامبو نمی تونم تغییرش بدم.
یعنی اگه تغییرش بدم(از global setting یا از توی فایل config) مامبو بالا نمی آد. !
چیکار وکینم!؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-22-2006 07:25 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: مشکل در تغییر پسورد دیتابیس
حتما شما از ورژن 2.4.5 استفاده میکنید. این ورژن دارای phpMyAdmin ی هست که قابلیت دسترسی به دیتابیس با پسورد رو نداره.
با ارتقا به نسخه جدیدتر میتونید مشکلو حل کنید اما با مامبو فعلا سازگار نیست ولی در ورژن 4.6 حتما درست میشه
گذاشتن پسورد الزامی نداره برای لوکال.
درضمن دوست عزیز مطلبتون رو در بخش مربوطه ایجاد کنید. موضوع شما به بخش امنیت مامبو ربطی نداره. میتونستید تو قسمت متفرقه ایجاد کنید.
خواهشمندم قوانین انجمن رو جدی بگیرید.
-
-
خوب من در نهایت باید از لوکال ببرمش رو سرور. اونوقت چیکار کنم؟
-
-
پسورد به دیتابیس ربطی نداره.
برای انتقال به سرور مشکلی ندارید.
-
-
بابا جان!
دیتا بیس من پسورد نداره! شما می فرمایید دیتا بیس ارتباطی با پسورد نداره! پسورد ادمین رو نمی گم! پسورد دیتابیس!
-
-
عزیز من سوء تفاهم نشه! MySQL مثل Access نیست که خود DB پسورد داشته باشه، اون رمز مربوط به کاربری هست که از بانک اطلاعاتی استفاده میکنه.
شما DB رو به سرور منتقل کن اونجا باید یه کاربر جدید بسازی، رمز هم براش تعریف کن بعدش هم این اطلاعات رو توی configuration.php وارد کن.
-
-
والا من نمیدونم تنظیمات appserv چه جوریه ولی اونجوری که من فهمیدم مشکل به خاطر عوض شدن غیر صحیح پسورد برای یوزر رووت هستش.
ببینید شما اگه میخواید از یوزر جدید واسه مامبو استفاده کنید باید اون رو تو مای اسکیو ال بسازید تا اون یوزر رو قبول کنه.
وقتی هم که پسورد روت رو تغییر میدید باید تو تنظیمات phpmyadmin تغییرات لازم رو ایجاد کنید تا با پسوردی که شما معرفی میکنید متصل شه. و از همه مهمتر یادتون باشه پسورد رو به شکل صحیح تغییر بدید.
برای تغییر پسورد روت به شکل صحیح اینکار رو بکنید.
از طریق phpmyadmin دیتابیس mysql تیبل user روت رو ادیت کنید به این شکل که:
پسوردی که میخواید مثلا 11111 در قسمت value و در function مربوط به اون password رو انتخاب کنید.
این کار باعث میشه مقداری که وارد کردید توسط الگوریتم مخصوص مای اسکیو ال واسه پسوردها هش بشه که به نوع ورژن دیتابیستون شما یه string 16 یا 32 کارکتری به جاش میبینید.
حالا دیگه تو تنظیمات اپلکیشن ها از یوزر روت با پسورد 11111 یا هر چیزی که دادید میتونید استفاده کنید.
یه راه ساده تر هم داره برای نسبت دادن پسورد به یک اکانت , استفاده از کامند لاین به شکل زیر:
کد:
shell> mysqladmin -u user_name -h host_name password "newpwd"
shell> mysqladmin -u root -h localhost password 11111
و یا به شکل زیر:
shell> mysql -u root
mysql> SET PASSWORD FOR 'user_name'@'host_name' = PASSWORD('newpwd');
shell> mysql -u root
mysql> SET PASSWORD FOR 'root'@'localhost' = PASSWORD('11111');
-
-
سلام این روش هم کاملا عملی هست اما نه روی این نسخه از appserv
trueend5 عزیز روش کامند هم برای لیناکس خوبه و از پاسخ کاملتون ممنونم.
اما به همه این صحبت ها در لوکال نیازی به ایجاد رمز نداریم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)