سلام
من میخوام انجمن سایتمو از تو فولدر که نصبه انتقال بدم به ساب دومین
یعنی فقط بک اپ بگیرم کافیه. لینک ها و عکس ها هایی که داخله انجمن شکسته نمیشه و خودشون ادرس جدید عکس ها میفهمن؟
چه کار باید بکنم

سلام
یعنی فقط بک اپ بگیرم کافیه. لینک ها و عکس ها هایی که داخله انجمن شکسته نمیشه و خودشون ادرس جدید عکس ها میفهمن؟
چه کار باید بکنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[quote author=وحید حسینخانی link=topic=19612.msg104356#msg104356 date=1237751406]
سلام
چه کار باید بکنم
[/quote]
1- ساب دامین رو بسازید و به فولدر انجمن اتصال بدید
2- از طریق بخش مدیریت ، تب تنظیمات سرور ، نشانی یو آر ال انجمن رو به نشانی ساب دامین تغییر دهید.
وسلام
مرسی دوست عزیز
واقعا ممنون . عید شما هم مبارک
O0
[quote author=وحید حسینخانی link=topic=19612.msg104400#msg104400 date=1237817414]
مرسی دوست عزیز
O0
[/quote]
سلام مرسی دوست عزیز من به راحتی این کارو کردم
ولی الان هر دو ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] va [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] انجمن بالا میاد
ایا این مسئله فرقی توی SEO داره ؟ این که فقط سابدومین رو بشناسه بهتره یا هردوش
اگه اینجوری بهتره چرا سایت های بزرگ مثل مجیدانلاین و.... فقط با سابدومین بالا میاند؟
اگه تکی بهتره بشناسه(یعنی سابدومین یا فولدر) راهشم لطف کنید بگید.
من از نظر سرچر ها و کلا سئو میگم.
ولی الان هر دو ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] va [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] انجمن بالا میاد
اگه اینجوری بهتره چرا سایت های بزرگ مثل مجیدانلاین و.... فقط با سابدومین بالا میاند؟
[/quote]
[quote author=وحید حسینخانی link=topic=19612.msg104457#msg104457 date=1237917562]
[quote author=وحید حسینخانی link=topic=19612.msg104400#msg104400 date=1237817414]
مرسی دوست عزیز
O0
[/quote]
[/quote]
سلام
در هرحال اگر مخاطب نام و نشانی فولدری که انجمن در اون نصب شده رو بدونه می تونه از طریق نشانی اون فولدر هم وارد انجمن یا سایت بشه اما به نظرم می رسه در خصوص موضوع سرچرها دوستان متخصص پاسخ بدند بهتره، سایت های من با همین شرایط یعنی هم ساب دامین و هم فولدر در حال فعالیتند و افتی از باب موتور های جستجو و پیج رنک نداشته اند... البته به نظر می رسه موتورهای جستجو هم نشانی یوآرال معرفی شده از سوی سی ام اس رو اصلح می دونند چرا که سایت یا انجمن شما پر هست از لینک های ساب دامین...
سلام
هنگام ایجاد یک سابدامین برای سایت، CPanel به شما پیشنهاد میکند که آدرس بصورت yoursite/forum را به forum.yoursite ریدایرکت کنید.
بهتره که اینکار را انجام دهید. چرا که در توضیحات seo آمده که یک صفحه با دو آدرس نباید نمایش داده شود و برای اینکار در دانشنامه مامبولرن نیز مواردی ذکر شده است که بطور مثال پیشنهاد شده که آدرس سایت را روی www.yoursite قفل کنید تا yoursite نمایش داده نشود و ... .
اینکار در مامبولرن بصورت قفل شدن بر روی آدرسهای سابفولدر انجام شده و سابدومینها به سابفولدرها ریدایرکت میشوند : help.mambolearn.com که ریدایرکت میشود به www.mambolearn.com/help
یا حق
اگر در آغاز کار انجمن باشه، اینکار زیاد جای نگرانی نداره.
چون فقط یک صفحه هست که با دو آدرس محتوای یکسانی داره و اون هم فقط صفحه اول هست.
بقیه صفحات آدرسشون چیزی هست که خود SMF در لینک ها بکار برده.
اما با این تغییر یعنی انتقال از پوشه به زیر دامنه ، عملا مشکلی بوجود میاد و اینه که صفخات قبلی هم هستند و صفحات جدیدی هم بوجود میان که این چندان مناسب نیست.
با redirect کردن هم فقط صفحه اول ریدایرکت میشه ، مگر اینکه بصورت wildcard ریدایرکت بشه که تمام لینک ها به آدرس نظیر در subdomain ریدایرکت بشند.
در کل اگر لزومی اینکار براتون نداره ، توصیه میشه از همون فولدر استفاده کنید و استفاده از زیردامنه شرط اعتبار نیست.
سایت های بزرگی هم مثل mambolearn.com انجمنشون بصورت پوشه آدرس دهی می شن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)