-
فراموش کردن رمز سی پنل
با سلام خدمت همه دوستان
تاریخ هاست این سایت[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مدتی بود تمام شده بود و من بعد از یکی دو ماه دوباره آن را خریداری کردم ولی متاسفانه الان رمز سی پنل ام رو فراموش کردم.
توی فروم هم سرچ کردم ولی راه حلی پیدا نکردم
مشکل دوم ام هم این پیغامی است که هنگام نمایش سایت نمایش می دهد آن را هم توی فروم سرچ کردم ولی فکر می کنم نتوانم این مشکل را حل کنم چونکه تا قبل از فراموش کردن رمز سی پنل ام کلی با هاش کلنجار رفتم ولی کاری از پیش نبردم و مشکل هنوز پا بر جاست . فکر می کنم اگر دوباره مامبو را نصب کنم بهتر باشد البته اگر بتوانم وارد سی پنل ام بشوم
ممنون می شوم اگر در این زمینه من را راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-23-2009 09:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : فراموش کردن رمز سی پنل
سلام
خوش آمدید
لطفاً به قوانین انجمن احترام بگذارید و از طرح دو سوال در یک تاپیک خودداری کنید.
در رابطه با سوال اول : با پشتیانی میزبان هاستینگ خود تماس بگیرید و موارد را جویا شوید.
برای مشکل دوم هم اطلاعاتی که فرمودید کافی نیست! لطفاً بیشتر توضیح دهید و در یک تاپیک جدید مطرح کنید.
چه پیغامی نمایش میدهد ؟! اصلاً شما قادر هستید به administrator مامبو دسترسی داشته باشید؟!
در صورت لزوم تصویری از مشکل خود قرار دهید!
البته سایت شما رو دیدم و اخطار شماره 2 رو نمایش میدهد!
پیشنهاد میکنم تاپیک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را یکبار مطالعه کنید
اگر فایل پشتیبان از سایت قبلی خود در دسترس دارید، از مدیر هاست خود درخواست کنید برایتان بازگردانی کنند!
یا حق
-
-
با سلام
و عرض معذرت بخاطر رعایت نکردن قوانین 
و اما مشکلات من
من داخل سی پنل ام یک بانک اطلاعاتی و یک یوزر ساختم و با هم اد کردم و هیچ مشکلی هم بوجود نیامد.
حالا ممکنه واضح تر توضیح بدهید که کجا رمز رااشتباه زدم؟
ممنون
-
-
ظاهراً و احتمالاً شما دارید اشتباهات بزرگی میکنید!
اگر امکانش هست دقیقاً توضیح دهید که قبلاً به چه شکل بوده و حالا به چه شکلی از نو سایت را برپا کردید؟!
دیتابیس شما باید اطلاعات قبلی درونش باشد و تنها با ایجاد دیتابیس و ایجاد شناسه کاربری دردی دوا نمیشود! همچنین باید فایل configuration.php را نیز وبرایش کنید. احتمالاً اطلاعات فعلی شما با اطلاعات قبلی شما همخوانی ندارد و یا دیتابیسی که ایجاد کردید خالی هست!
در هر صورت بهتر است مراحل بازگردانی بکاپ را به مدیر سرور خود واگذار کنید تا براتون انجام دهند. پس از بارگزاری بکاپ اگر مشکلی بود در همینجا ذکر بفرمایید تا راهنمایی لازم به شما ارسال شود.
یا حق
-
-
من تمام اطلاعات قبلی ام را توی سی پنل ام دارم مثلا عکس هایی که روی سایت ام داشتم را می توانم از درون سی پنل ام تک تک ببینم
تنها مشکل من این است که سایت بالا نمیاد و خطای 2 را میدهد.
راه حل خطای شماره 2:
بانم اطلاعاتی در سرور شما نصب هست اما بدلایل زیر مامبو توانایی برقراری ارتباط با آن را ندارد. این خطا زمانی رخ میدهد که شما نام سرور بانک اطلاعاتی ، نام کاربر بانک اطلاعاتی و یا پسورد مورد نظر را اشتباه وارد کرده اید.
من از این راه حل چیزی نفهمیدم :'(
اگر مایلید که من رمز سی پنل ام را از طریق پیام خصوصی به شما بدهم تا یک نگاهی به اون بیندازید. ببینید مشکل کجاست.
-
-
اطلاعات داخلی فایل configuration.php را باید با اطلاعات فعلی هاست خود تنظیم کنید.
یا حق
-
-
ممکنه واضح واضح در حد کسی که تازه کاره برای من توضیح بدهید؟!!!
کدم اطلاعات هاست؟
-
-
[quote author=mjafari27 link=topic=19626.msg104481#msg104481 date=1237982564]
کدم اطلاعات هاست؟
[/quote]
سلام
اطلاعاتی همچون نام هاست ، یوزرنیم دیتابیس ، پسورد دیتابیس ، شاخصه و نشانی قرارگیری پوشه ی مامبو و...
فایل configuration.php در شاخصه ی اصلی مامبو قرار دارد ، باید آن را ادیت کنید و با مشخصات جدید خود همگون سازید...
مقدار : $mosConfig_host برابر با نام هاست که احتمالا localhost باشه
مقدار : $mosConfig_user برابر با یوزر نیم بانک اطلاعاتی
مقدار : $mosConfig_password برابر با پسورد بانک اطلاعاتی
مقدار : $mosConfig_db برابر با نام بانک اطلاعاتی
مقدار : $mosConfig_dbprefix برابر با نام پیشوند جداول بانک اطلاعاتی mos_???
مقدار : $mosConfig_absolute_path برابر با مسیر مامبو بر روی هاست
مقدار: $mosConfig_live_site برابر با مسیر مامبو بر روی وب
وسلام
-
-
[quote author=mjafari27 link=topic=19626.msg104481#msg104481 date=1237982564]
کدم اطلاعات هاست؟
[/quote]
در ضمن اگر پسورد پی پنل رو ندارید با چند بار اشتباه زدن خودکار درخواست ریست پسورد خواهد داد ، اون رو قبول و ری ست کنید و پسورد جدید رو روی ایمیل خودتون دریافت کرده و پس از ورود به دلخواه تغییر دهید...
-
-
بلاخره مشکل ام حل شد
O0
با تشکر از کسانی که راهنمایی ام کردند :-*
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)