-
اشکال ترجمه در کامپوننت اطلاعات اضافی کابر
سلام
1- در کامپوننت اطلاعات اضافی کاربر در بخش ویرایش اطلاعات توسط خود کابر یک اشکال کوچک وجود دارد! که باعث سردرگمی مخاطب می شود ، تصویر زیر:

اگر دقت کنید در بخشی که با نوار آبی محصور شده بجای کلمه ی " کلمه عبور" نوشته: نام کاربری! ترجمه ی این بخش (فیلد های هسته) در فایل ترجمه ی کامپوننت نیست ، هر چه میان دیگر فایل های کامپوننت گشتم این عنوان رو برای اصلاح پیدا نکردم! ممنون می شم اگر نشانی اونو عنوان کنید.
2- در همون بخش + بخش عضویت مربوط به ماژول همین کامپوننت هم اگر دقت کنید ترجمه ی فارسی اعمال نشده! من با کپی محتوای فایل ترجمه fa_IR.php در english.php این اشکال رو برطرف کردم ! اما بهتر اون هست که فایل ترجمه ی fa_IR.php جهت اعمال ترجمه ی فارسی به کامپوننت معرفی بشه اما پارامتر مربوطه رو در فایل detect_language.php نیافتم! ممنون خواهم بود اگر راهنمایی کنید.
ضمنن نسخه ی کامپوننت User Extended Component Version: 1.2.7 هست.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-28-2009 03:37 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : اشکال ترجمه در کامپوننت اطلاعات اضافی کابر
-
-
[quote author=مجید link=topic=19662.msg104636#msg104636 date=1238313318]
از کجا دانلود کردید ؟
[/quote]
سلام آقای مجید
دانلود نکردم ، تهفه ای بود از دوستان! حالا که چک کردم متوجه کار تیم مامبولران نیست!
فایل هاشو با بسته ی مامبو لران عوض می کنم...
ممنون
-
-
اشکال ترجمه در کامپوننت اطلاعات اضافی کابر
[quote author=myparsa link=topic=19662.msg104648#msg104648 date=1238331793]
[quote author=مجید link=topic=19662.msg104636#msg104636 date=1238313318]
از کجا دانلود کردید ؟
[/quote]
سلام آقای مجید
دانلود نکردم ، تهفه ای بود از دوستان! حالا که چک کردم متوجه کار تیم مامبولران نیست!
فایل هاشو با بسته ی مامبو لران عوض می کنم...
ممنون
[/quote]
سلام
آقا انگاری مال مامبولرانه! با جایگزینی فایل های موجود کامپوننت با بسته ی مامبولران ، اشکال ترجمه همچنان باقی است! بسته ی جدید رو از مامبودیگ گرفتم و جایگزین کردم ، اما تغییری صورت نگرفت ، اشکال کش و این حرفا هم نیست ، تست کردم!
ممنون می شم اگر بگید از کدوم فایل باید اشکالات رو برطرف کنم.
سپاس
-
-
سلام
شما کامپوننت رو حذف کردی و دوباره نصب کردی ؟! یا اینکه تنها فایلها را دوباره دستی آپلود کردی ؟!
یا حق
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19662.msg104725#msg104725 date=1238486785]
سلام
شما کامپوننت رو حذف کردی و دوباره نصب کردی ؟! یا اینکه تنها فایلها را دوباره دستی آپلود کردی ؟!
یا حق
[/quote]
فایل ها رو دستی جایگزین کردم...
-
-
خوب اشتباه شما همینه :دی - کامپوننت را کاملاً حذف کنید و ... .
یا حق
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19662.msg104750#msg104750 date=1238538304]
خوب اشتباه شما همینه :دی - کامپوننت را کاملاً حذف کنید و ... .
یا حق
[/quote]
طبق فرمایش شما ، کامپوننت رو حذف کردم + جداول دینابیس رو هم دستی حذف کردم ، کوکی ها رو هم حذف کردم! اما اشکال ترجمه همچنان باقی است...
آقا جان عزیزتون بفرمایید فایل مربوط به ترجمه ی این صفحه از کامپوننت (صفحه ی ویرایش اطلاعات توسط خود کاربر) (/component/option,com_user_extended/task,UserDetails/Itemid,21) کجاست ، حالا ضرری نداره یه نگاهی بهش بندازم!
جهت یاد آوری اشکال طبق عکس زیر در ترجمه ی فرم ویرایش اطلاعات کاربر و در بخش کاربری است:

قسمتی که با رنگ آبی محصور شده... اشکال نشناختن فایل ترجمه فارسی رو خودم یه طوری حل می کنم...
ممنون
-
-
فایل زبان رو بررسی کنید در این آدرس
ADMINISTRATOR/component/com_user_extended
-
-
[quote author=مجید link=topic=19662.msg104901#msg104901 date=1238855477]
فایل زبان رو بررسی کنید در این آدرس
ADMINISTRATOR/component/com_user_extended
[/quote]
آقای مجید سلام
در فولدر معرفی شده فایلهای admin.user_extended.html.php و admin.user_extended.php به زبان بخش ادمین این کامپوننت پرداخته و ربطی به بخش کاربری ندارد!
در بخش کامپوننت های کاربر هم تنها فولدر زبان و فایل هایش به این زبان دستورات و ارور ها پرداخته اند و اثری از ترجمه ی فیلد های دارای اشکال نیست؟
من که موندم این اطلاعات از کجا خونده می شن! این کامپوننت رو چه کسی از تیم ترجمه کرده؟ شاید ایشون بتونه کمکی کنه...
ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)