-
تغییر در ظاهر داتسو با پرداخت هزینه - فوری
با سلام
من می خواستم در ظاهر داتسو یه کم تغییر ایجاد کنم
در حالت فعلی وقتی روی لینک گالری داتسو کلیک می کنی یه صفحه میاد که توش مجموعه ها مشخص شده اند و برای هر مجموعه یه عکس رندوم اختصاص داده می شه .
بعد که روی یه مجموعه کلیک می کنی تازه میاد و زیر مجموعه هاش رو به همین ترتیب نشون می ده ( و به هر کدوم یه عکس رندوم اختصاص می ده )
من می خوام بجای این که دسترسی به مجموعه های و زیر مجموعه های تصاویرم در دو مرحله قابل دسترسی باشن بیام و همه چیز رو در یک مرحله نشون بدم
به عبارت دیگه می خوام وثتی کاربر روی لینک گالری عکس کلیک کرد بیاد و دسته بندی های مربوط به مجموعه ها و زیر مجموعه ها رو یکجا با هم نشون بده
در ضمن می خوام که مجموعه ها فقط عنوان داشته باشند و عکس نداشته باشند ولی زیر مجموعه ها هم عنوان و هم عکس داشته باشند .
همچنین اینکه عکگسهایی که برای زیر مجموعه ها انتخاب می شوند ثابت هستند و نباید تغییر کنند و رندوم عوض بشند .
به عکس زیر توجه کنید ، دقیقا عین عین می خوام
[img width=397 height=480]http://s4b.directupload.net/images/090329/htxjjnqb.gif[/img]
[size=14pt]ناگفته نمونه من برای انجام این کار هزینه خوبی هم پرداخت می کنم .[/size]
کسانی که می تونن این کار رو انجام بدن لطفا اعلام کنند
البته این کار رو سریع می خوام و به نوعی می خوام خیلی سریع انجام بشه .
پس از توافق در مورد جزئیات دقیق کار و عناوین دقیق و تصاویر دقیق مجموع ها بیشتر صحبت می کنیم .
ممنون و منتظر پاسخ فوری شما دوستان هستم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-29-2009 09:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تغییر در ظاهر داتسو با پرداخت هزینه - فوری
خوبه گفتم فوری - کسی نمی تونه بنویسه پول بگیره ؟ >
-
-
پاسخ : تغییر در ظاهر داتسو با پرداخت هزینه - فوری
از دوستان کسی میتونه با ایشون همکاری کنه حتما خصوصی با ایشون تماس بگیرند
پیروز باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)