سلام
من میخواهم مطالب صفحه اولم مثل php nuke باشه یعنی دقیقا همون شکلی ممنون میشم اگه کمکم کنید آخه کارم گیره

سلام
من میخواهم مطالب صفحه اولم مثل php nuke باشه یعنی دقیقا همون شکلی ممنون میشم اگه کمکم کنید آخه کارم گیره
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
یک تصویر نمونه بزار نگاه کنیم راهنمایی کنیم
یا علی/خداحافظ
منطورت اینه که اخبار بصورت پشت سر هم قرار بگیره؟
اینم عکس نمونه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من میخواهم که بالای مطالبم یه بکگراند باشه مثل اون قسمت آبی و میخواهم مطالبم یک بکگراند داشته باشه مثل اون دوتا خطی که اطراف مطالب هست ومیخواهم زیر مطلبم یک بکگراند باشه مثل اون خط پایانی مطلب با لبه های گرد
دوست عزیز این مربوط به طراحی قالب شما و امکانات اون هست، تمامی موارد مورد نیاز شما بطور پیش فرض در مامبو هستند.
خوب من چگونه اینکارو بکنم اگه ممکنه یه نمونه به من بگید که من بفهمم من برای مطالبم در قسمت contentheading بکگراند گذاشتم ولی بکگراند زیر مطالب مثل اون دوتا خط و بکگراند پائین مطالب مثل اون خط بالبه های گرد رو چگونه بزارم
یا اصلا نمیشه هر مطلب به تنهایی یک تیبل داشته باشه
با مراجه به بخش آموزش های وب سایت، میتونید براحتی قالب مورد نظرتون رو طراحی کنید.
دوست عزیز آقا جواد من همه ی سایت رو گشتم چیزایی که من میخواهم رو نداره اگه شما بگید ممنون میشم آخه همونطور که بهتون گفتم خیلی بهشون نیاز دارم
دو ست عزيز
شما بايد ابتدا قالب مورد نظرتون رو به صورت يك فايل HTML طراحي كنيد.
سپس اون فايل رو با استفاده از قرار دادن تگهاي مخصوص قالب به يك قالب مامبو تبديل كنيد.
براي اين كار از آموزش زير استفاده كنيد.
1- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در غير اين صورت نياز خودتون رو به طور كامل بيان كنيد و براي ما ارسال كنيد تا قالب مورد نظرتون طراحي بشه.
سلام
ببینید برای این کار یک پچ وجود دارد اما نسخه قدیمی هست هنوز از طرف سازنده پچ نسخه جدید بوجود نیومده بخش طراحی در حال ایجاد این نسخه است اما زمان دقیق آن معلوم نیست ان شا الله اگر کار خوب پیش بره و تصمیم به انجام کار گرفته بشه بزودی اعلام می شه
آدرس پچ قدیمی هم این است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی/خداحافظ
علاقه مندی ها (Bookmarks)