-
پاسخ : اشکال در کامپوننت های ارسال یاد داشت - اکوکامنت و
[quote author=myparsa link=topic=19684.msg104766#msg104766 date=1238596321]
[quote author=emad_67 link=topic=19684.msg104758#msg104758 date=1238566202]
من اینو جوری تنظیم کردم که وقتی کامنت ثبت شد صفحه از ابتدای اون کامنت شروع میشه. توی سایت شما کامنت ها با صورت اتوماتیک منتشر نمیشن بنابراین چون کامنت بعد از ثبت در صفحه نشون داده نمیشه بنابراین تغییری هم ایجاد نمیشه.
[/quote]
بله البته این هم موثر است اما نه برای سایتی هایی که تائید کامنت را اصلح می دانند ، اما اشکال اساسی این کامپوننت ها این است که مخاطب پس از کلیک بر روی لینک ارسال یادداشت باید بصورت دستی به انتهای مطلب برود ، اما صحیح این است که بصورت اتوماتیک به انتهای مطلب و ابتدای فرم نظر سنجی منتقل گردد ، من دستور comment# رو وقتی دستی به لینک ثابت اضافه می کنم این اتفاق می افتد! چطور می شه این دستور رو به انتهای لینک ارسال یاد داشت افزود؟
سپاس
[/quote]
بر این کار:
در فولدر components\com_akocomment فایل akocomment.php رو باز کن. در خط 226 اینو نوشته:
کد:
if ( $ac_openingmode ){
mosRedirect("index2.php?option=com_content&task=view&id=$contentid&pop=1&page=0", $msg );
} else {
mosRedirect("index.php?option=com_content&task=view&id=$contentid&Itemid=$acitemid", $msg );
}
اونو به این شکل تغییر بده:
کد:
if ( $ac_openingmode ){
header("location:$mosConfig_live_site/index2.php?option=com_content&task=view&id=$contentid&pop=1&page=0&mosmsg=".$msg."#akocomment" );
} else {
header("location:$mosConfig_live_site/index.php?option=com_content&task=view&id=$contentid&Itemid=$acitemid&mosmsg=".$msg."#akocomment" );
}
بعد از مسیر mambots\content فایل akocommentbot.php رو باز کن.
این خط رو پیدا کن:
کد:
$akoinputforum .= "<table align='center' width='100%' cellpadding='2' cellspacing='0' border='0'>";
در بالای این خط اینو اضافه کن:
کد:
$akoinputforum .= "<a name='akocomment'></a>";
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-03-2009 07:22 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)